10% rabat computertilbehør og kontormateriale hos InkClub
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

inkClub rabatkode 2018

inkClub er specialister i alt hvad der hedder printere, printer patroner, blæk og tilbehør til elektronik. Med en inkClub rabatkode kan du få endnu mere blæk for dine penge når du handler hos inkClub. Tilmeld dig vores elektroniske nyhedsbrev eller Facebook side, så får du automatisk besked når der er penge at spare hos inkClub.

http://www.inkclub.com/dk/da/

Aktive inkClub rabatkoder og tilbud

10% rabat computertilbehør og kontormateriale hos InkClub

InkClub vil gerne give deres kunder en god start efter ferien, og giver derfor lige nu Back to School - 10 % rabat på ALT inden for computertilbehør og kontormateriale!... mere ››

Kategori:

Tags

1. oktober 2018

InkClub.com: vælg blæk eller fotopapir for 1 kr.

Benyt dig af det ekstraordinære tilbud fra InkClub.com, hvor de tilbyder dig en blækpatron eller fotopapir for 0 kr.... mere ››

inkClub rabatkoder 2018

inkClub startede omkring årtusindeskiftet, som en virksomhed der forhandle blækpatroner til en overkommelig pris på internettet. Lige fra start har inkClub ekspanderet og i dag forhandler firmaet en lang række varer blandt andet blæk og toner, printere og printertilbehør, batterier, støvsugerposer, rengøringsdimser, skopleje produkter, computer- og mobiltilbehør.

Sortiment

Hos inkCLub finder du alt der har med printere, computere og batterier at gøre. Derudover forhandler inkClub også en lang række af andre tilbehørsprodukter. Alt er af høj kvalitet og selvfølgelig til en fornuftig pris.

Fortrydelsesret

Hos inkClub har du hele 30 dages fortrydelsesret.

Forsendelse

inkClub har gjort forsendelseshastighed til en mærkesag, og bestiller du inden kl 12:00 sendes din ordre allerede samme dag.

Betalingsformer

Hos inkClub betaler du med faktura 10 dage efter leverance. Du kan også betale med PayPal eller direkte via din bank. Du kan selvfølgelig også betale med Visa, Mastercard og American Express.

inkClub Rabatkode

Med en inkClub rabatkode er du sikker på at få lidt mere for dine penge når du handler ind af blæk og elektronik tilbehør. Her på SE OG HØR SAVER finder du jævnligt nye inkClub rabatkoder, der giver en lang række fordele i forhold til handle hos inkClub. Bemærk dog at en inkClub rabatkode godt kan udløbe så du skal skynde dig når du ser at der er gode besparelsesmuligheder. Hvis du vil være sikker på at få besked når der er en ny inkClub rabatkode på markedet så tilmeld dig vores Facebook side og nyhedsbrev.