Butik RSS

JBL rabatkode 2018

JBL højtaler er et af de mest kendte mærker inden for lyd som leverer udstyr til professionelle virksomheder samt private og har gjort det i årtier. Med SE OG HØR SAVERs lækre JBL rabatkoder kan du spare op til flere penge til lyd i bedste kvalitet til dit hjem, bilen eller på farten. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og følg med på vores Facebook for flere JBL tilbud og rabatter. JBL produkter kan købes på deres online shop men kan også hos forhandlere som Humac, Fona, Bilka eller Wupti.com. Flere forhandlere kan ses under sortiment.

http://dk.jbl.com/homepage-jbl-dk.html

Aktive JBL rabatkoder og tilbud

JBL: op til 70% rabat

Få udvalgte JBL-produkter til outlet-priser med op til 70% rabat... mere ››

http://dk.jbl.com/homepage-jbl-dk.html

JBL rabatkoder 2018

Beskrivelse

JBL blev stiftet i 1946 i USA af James B. Lansing og er et kendt højtaler-mærke verden over. JBL blev senere hen opkøbt af Harman International Industries, som er en større producent inden for audio til koncerter, biografer, hjemmet mv. og markedsfører dets produkter under flere en 20 brands. Med JBL’s højtalere i dit hjem er du sikret superb lyd i bedste kvalitet. Er du erhverv eller virksomhed kan du evt. gå ind på JBL’s professionelle hjemmeside med lydudstyr til større sammenhænge http://www.jblpro.com/www.

Butikken

JBL som er stiftet af James B. Lansing er en højttalerfabrikant som producerer lydudstyr til professionelle og private. JBL har i årtier produceret lydudstyr i højeste i kvalitet og er kendt verden over specielt blandt professionelle i lydstudierne. Af prisbelønnede JBL produkter kan nævnes JBL GO; bærbar højttaler, E40 BT; trådløs høretelefoner, samt JBL Authentics; tovejshøjttalersystem med trådløs streaming.

Sortiment

JBL tilbyder varer inden for højtalere til hjem, bil, høretelefoner samt trådløst og kan købes på deres egen webshop på jbl.com eller forhandles i disse forretninger: Humac, Fona, Bilka, Elgiganten, Wupti.com, cineMagic og AV-Connection.

Retur og fortrydelsesret

På JBL’s webshop kan du returnere eller annullere en ordre inden for 30 hverdage efter levering. Dog foretrækker JBL at hvis en vare ér blevet klargjort til afsendelse eller sendt afsted, at du venter til du har modtaget varen før du benytter dig af deres formular til returnering af varer og opretter returvareforsendelse. For mere info omkring retur kan du gå ind på deres webshop http://dk.jbl.com/jbl-returneringer-dk.html. Hvis du gerne vil have pengene tilbage for en vare skal du returnere varen inden for 21 dage efter levering, dog skal du selv stå for forsendelse af varen. Virksomheden vil derefter overføre det beløb der skal refunderes inkl.- porto til adressen for levering, med samme betalingsform som ved køb af varen.

Levering

Ved levering betaler du ikke for forsendelse og varen kan også leveres til din arbejdsplads. Hvis du ikke har modtaget din vare inden for 5 hverdage efter køb og en ordrebekræftelse, skal du henvende dig til JBL’s kundeservice på deres online butik via e-mail på webshop-dk@harman.com. Når du har købt en vare kan du følge med i dens ordrestatus på hjemmesiden på dk.jbl.com/order-status-review-jbl-dk.html.

Betalingsformer

På JBL’s webshop kan der handles med følgende kort; Mastercard, Visa dankort og Maestro. Paypal og bank overførsel er også accepteret.

JBL rabatkode

Står du og skal købe nye højtalere til stueanlægget, eller måske mangler du høretelefoner til når du cykler igennem musik og gerne vil have underholdning på vejen.

Med en JBL rabatkode kan du spare en del penge ved dit næste køb af JBL højtaler. Hold gerne øje med SE OG HØR SAVER for altid at stå forrest i køen til de gode JBL tilbud. Like vores Facebook side for mange flere JBL rabatkoder og tilbud!