Spar op til 50% – Kaufmann
4.55 (90.91%)
35 votes
Butik RSS

Kaufmann rabatkode 2018

Kaufmann er kendt og elsket for sit sortiment af herretøj af aller bedste kvalitet. Med en Kaufmann rabatkode kan du nu shoppe endnu vildere hos Kaufmann og det ligegyldigt om du handler til dig selv eller en du holder af. Vil du aldrig mere gå glip af en Kaufmann rabatkode? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vores Facebook side så får du automatisk opdateringer.

http://www.kaufmann.dk

Aktive Kaufmann rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% – Kaufmann

Kom til udsalg hos kaufmann og spar helt op til 50% på udvalgte varer.... mere ››

Outletsalg hos Kaufmann

Besøg Kaufmanns outlet og spar rigtig mange penge.... mere ››

Kategori:

Tags

http://www.kaufmann.dk

Kaufmann rabatkoder 2018

Kaufmann.dk er webshoppen for tøjkæden Kaufmann. De fleste kender nok i forvejen til de mange butikker med herretøj overalt i Danmark. Her forhandles tøj i højeste kvalitet og i de lækreste designs. Lige siden Axel Kaufmann i 1908 åbnede sin første butik i Aarhus, har kæden både udviklet og formeret sig, men har dog altid haft en finger på pulsen, hvad angår mode og trends til mænd i alle aldre. Vi har altid sat en stor ære i at bevare de traditioner og den store respekt for faget, som Kaufmann beror på samt at holde liv i den dedikation og passion, som går igen hos de tre generationer, der gennem tiden har stået i spidsen for Kaufmann.

Sortiment

På Kaufmann.dk kan man finde et bredt sortiment af herretøj til det klassiske, elegante look, den sporty stil, et afslappet eller råt udtryk og meget, meget mere. Fælles for alt tøjet er, at vores dygtige personale har håndplukket det ud fra kravene om høj kvalitet, lækre materialer, flot design, tidens trends og god komfort. Her finder du tøj, sko og tilbehør fra alle de kendte og populære mærker fra hele verden som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Hugo Boss Green, Polo Ralph Lauren samt flere andre kendte mærker.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Kaufmann indenfor 14 dage og få dine penge retur. Man bør blot huske at medsende bonen for varekøbet. Når du returnerer dine varer, vil du modtage din tilbagebetaling afhængig af, hvilken type betalingsform du har valgt. Hvis du har betalt med kreditkort, så vil du få pengene sendt tilbage til din konto.

Hurtig og gratis forsendelse

Kaufmann leverer lynhurtigt din bestilling indenfor 1-3 hverdage, og alle ordrer leveres gratis indenfor Danmarks grænser. Hvis man bor i i Norge, Sverige, Færøerne eller Grønland, så koster det dog et fragtgebyr at få sendt varerne.

Betalingsformer

Hos Kaufmann kan du betale med alle større typer af kreditkort. Man accepterer både Visa, Mastercard, Dankort, JCB og andre kendte kreditkort. Kaufmann lægger meget vægt på, det skal være nemt og hurtigt at bestille dit herretøj via deres webshop.

Kaufmann Rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nye eksklusive Kaufmann rabatkoder. Med en Kaufmann rabatkode får du masser af fordele, når du shopper på Kaufmanns webshop. Disse rabatkoder er af forskellig størrelse, men vi har her på siden altid de nyeste og opdaterede rabatkoder klar til dig. Du bør derfor tilmelde dig vores Facebook side eller nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret med disse Kaufmann rabatkoder.