SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Keller Sports Rabatkoder & Tilbud

Med vores Keller Sports rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos Keller Sports. Hos Keller Sports finder du et bredt udvalg af sportstøj online. Der er produkter til både tennis, løb, fitness og meget mere, og du finder brands som Adidas, Asics, Nike, Puma og mange, mange flere. Gå ikke glip af én eneste Keller Sports rabatkode ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebook side.

Om Keller Sports

Keller Sports

 

Kellersports rabatkode 2019

Sportsudstyr til atleten

Keller Sport har gennem de sidste 10 år solgt sportstøj og sportsudstyr til både motionister og atleter. De går op i kvaliteten af deres produkter, hvorfor de kun fører de bedste mærker. Dette er også en medvirkende faktor til, at de er meget brugte hos mange seriøse og professionelle atleter.

Alt i sportsudstyr

Keller Sport har et stort og bredt sortiment inden for sportsudstyr. De fører alle de kendte mærker. Adidas, Asics, Gore Running Ware, Peak Performance, Nike, Wilson, K-Swiss, Puma, The North Face er blot et lille udvalg af de lækre kvalitets brands du finder i deres velassorterede webshop. Er du til en sund og aktiv livsstil, er Keller Sport en hjemmeside, du absolut bør kigge nærmere på. Du kan finde alt det fedeste tøj og udstyr til både dig selv, manden og børnene ligegyldig hvilken sportsgren, I er mest til. Leder du efter et nyt løbeur, er det her, du får det store udvalg. Du kan også finde de helt rigtige tennissko ligegyldigt om du foretrækker at spille udendørs på grus eller hellere vil spille indendørs i en hal.

Få maksimalt udbytte af din træningsindsats

Hos Keller Sport kommer du ikke til at gå ned på dit udstyr. De har alt, hvad den krævende og kvalitetsbevidste sportsudøver forventer af sin beklædning og sit udstyr. De har gjort deres hjemmeside nem at finde rundt i, så du kommer ikke til at spilde tiden med at lede efter det udstyr der passer til lige netop din sportsgren. Deres udstyr, tøj og tilbehør er opdelt i kategorier som eksempelvis tennis, løb, fitness, vintersport og outdoor. Så hvis du leder efter de helt rigtigt aflastende og affjedrende sko, der giver maksimal støtte og effekt, når du løber, eller de helt rigtigt afbalancerede og holdbare ski til din næste skiferie, så er du kommet til det helt rigtige sted. Keller Sport sørger for at du kan få det maksimale ud af din træning.

Keller Sport – Sortiment

Hos Keller Sport finder du alt hvad du kan drømme om i sportsudstyr og sportstøj. De har et bredt udvalg, der spænder helt fra fitness til vintersport.

Levering

Din ordre leveres hurtigt og sikkert hjem til dig med fragtfirmaet UPS. Keller Sports standardlevering koster 45 kroner, dog får du gratis levering ved køb over 599 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Keller Sport giver dig 14 dages fortrydelsesret, så du har mulighed for at prøve dit køb inden du endelig bestemmer dig. Du har et års reklamationsret, hvis varen er defekt.

Find de bedste Keller Sport tilbud her!

Med den Keller Sport rabatkode, du finder her på Familie journalens RabatTjek side, får du rabat på dit næste køb hos Keller Sport. Du kan shoppe fantastisk lækkert sportstøj og sportsudstyr med gode rabatter, hvis du bruger vores aktuelle Keller Sport rabatkoder. Så står du og mangler et nyt sæt løbetøj eller skal manden have et par nye ski inden ferien, er der mange penge at spare. Vi sørger hele tiden for at være opdateret med de bedste rabatkoder og tilbud til dig og din familie. Så hold øje med vores side, eller tilmeld dig alternativt vores nyhedsbrev eller Facebookside, så er du hele tiden opdateret med de nyeste og bedste rabatkoder og tilbud. Så går du heller ikke i fremtiden glip af alle de gode Keller Sport tilbud og rabatkoder.

Udløbne rabatkoder

10%

Rabatkode

10% Kellersports Rabatkode (590 min)

Få lige nu 10% rabat hos Keller-sports.dk på alt fitnesstøj, blot du køber for over 590! *gælder dog ikke den nye kollektion.  Som den førende sports e-handel udbyder inspirerer Keller Sports tusindvis af gæster på daglig basis med Premium sportsprodukter. Så[...]
VIS RABATKODE
Exclusive

10%

Rabatkode

10% Keller Sports rabatkode på alle løbesko

Minimum ordreværdi er 740 DKK. Nike undtaget.
VIS RABATKODE

10%

Rabat

Kellersport – Spar 10%

  Hos Kellersports kan du lige nu sparer 10% på udvalgte Nike produkter på webshoppen. Gå ikke glip af det gode tilbud - skynd dig ind på Kellerports.dk! Minimum ordreværdi er 736 DKK.
VIS RABATKODE

10%

Rabat

Kellersport – Spar 10% på Adidas

Hos Kellersports kan du lige nu sparer 10% på udvalgte Addidas produkter på webshoppen. Gå ikke glip af det gode tilbud - skynd dig ind på Kellerports.dk! Minimum ordreværdi er 736 DKK.
VIS RABATKODE

70%

Spar

Keller Sports – Spar op til 70%

Spar lige nu op til 70% hos Keller Sports. Keller Sport er blandt europas førende forhandlere af sportstøj online. Keller Sports har specialiseret sig indenfor grenene løb, tennis og fitness. Siden begyndelsen i 2005, har Keller Sports forhandlet alle de[...]
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.