40 % rabat : Kids-World
4.92 (98.36%)
60 votes
Butik RSS

Kids-World rabatkode 2018

Kids-World er en af Danmarks absolut førende forhandlere af børnetøj. Hos Kids-World finder du altid det nyeste og smarteste tøj til dine børn. Med en Kids-World rabatkode kan du få endnu mere tøj for pengene næste gang du skal ind og forkæle dine børn med et indkøb fra Kids-World. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev så bliver du automatisk holdt opdateret når der kommer en ny Kids-World rabatkode.

http://www.kids-world.dk

Aktive Kids-World rabatkoder og tilbud

40 % rabat : Kids-World

Lige nu får du helt op til 40% rabat på masser af lækre børnetøjsbrands, såsom Danefæ, Molo og Småfolk. OBS! Udsalget gælder kun udvalgte produkter!... mere ››

Kids-World rabatkoder 2018

Kids-World.dk er en dansk webshop, som sælger billigt børnetøj online. De har kontor og lager i Esbjerg, hvorfra de driver webshoppen, men de har ingen fysiske butikker. I dag er Kids-World en af de førende forhandlere af babytøj og børnetøj i Danmark, men man har faktisk kunder fra hele verden, som handler på Kids-world.dk. Her på webshoppen finder du nok Danmarks største udvalg i regntøj, termotøj, elefanthuer, overtrækssko, skindfutter, strømper og strømpebukser til børn, så det er yderst sjældent, nogen går forgæves på jagt her efter børnetøj.

Sortiment

Kids-world.dk er en webshop, som især satser på et bredt og velassorteret udvalg af børnetøj. Hos Kids-world har vi børnetøj fra mærkerne Molo, Småfolk, Ej Sikke Lej, Danefæ, Didriksons, AlbaBaby, Freds World, Krutter, Lego Wear, Reima, Wheat, Puma, New Balance og mange flere.

Du finder et kæmpe udvalg i babytøj fra bl.a. Pippi, Me Too, Joha og Småfolk. Der er 1000 vis af forskellige produkter at vælge imellem blandt et hav af kendte mærker. Alt er samlet på en overskuelig hjemmeside med masser af gode priser og aktuelle specialtilbud.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Kids-World indenfor 14 dage, hvorefter du får det fulde beløb refunderet. Når du returnerer dine varer, vil du modtage tilbagebetalingen afhængig af, hvilken type betalingsform, du har valgt. Hvis du har betalt med kreditkort, så vil du få pengene sendt tilbage til din konto.

Hurtig og gratis forsendelse

Kids-World leverer lynhurtigt din bestilling, så man kan forvente at modtage varerne efter 1-3 hverdage fra bestillingsdatoen. I Danmark får alle helt gratis levering, men alle ordrer til udlandet pålægges et mindre fragtgebyr.

Betalingsformer

Hos Kids-world kan du betale med alle større typer kreditkort. Her er det muligt at betale med både Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og JCB kreditkort. Kids-world lægger meget vægt på, at det skal være nemt og hurtigt at bestille dit børnetøj via deres webshop.

Kids-world rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nye eksklusive Kids-World rabatkoder. Med en Kids-World rabatkode får du masser af fordele, når du shopper løs på deres webshop. Størrelsen på disse rabatkoder varierer, men generelt er der tale om mange procent i rabat, men du bør derfor altid tjekke vores hjemmeside, således du kan se de aktuelle rabatter med disse rabatkoder. Det er ofte en god idé, hvis man tilmelder sig vores Facebook side eller nyhedsbrev, idet man så altid vil være ajourført med de nyeste rabatkoder fra Kids-World.