SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Lampemesteren Rabatkoder & Tilbud

Lampemesteren.dk tilbyder et hav af eksklusive lamper fra kendte designere og populære mærker. De har lamper for enhver smag og i alle slags kategorier. Om du er til det klassiske, mere moderne eller noget helt tredje så har de det sikkert. Hos dem går de ind for prisgaranti og sørger for at der altid står en fagmand bag salget. De er desuden også medlem af E-mærket, hvor du altid har adgang til E-handelsfondens forbruger hotline. På denne side vil der løbende komme Lampemesteren tilbud og Lampemesteren rabatkoder op, så hold dig endelig opdateret.

15%

Rabatkode

15% rabatkode ved tilmelding af kundeklub!

I Lampemesteren kundeklub kan du lige nu få en 15% Lampemesteren rabatkode, så hvad venter du på? Tilmeld dig klubben allerede i dag!
VIS RABATKODE

12%

Rabatkode

12% rabat med Lampemesteren rabatkode

Lampemesteren giver lige nu 12% rabat til alle der tilmelder sig deres nyhedsbrev. Så skynd dig at tilmelde dig deres nyhedsbrev og få samtidig en 12% rabatkode!
VIS RABATKODE

50%

Spar op til

Op til 50% rabat på restlamper!

Lampemesteren har lige nu rigtig mange restlamper, som de giver helt op til 50% rabat på. Så tag et kig og se om nogle af lamperne kunne friste!
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos Lampemesteren

Står du og mangler en ny lampe? Lampemesteren har et rigtig stort udvalg med mere end 70 forskellige designermærker! Derudover finder du altid mange rigtig gode tilbud og rabatter!
FÅ RABAT

Om Lampemesteren

Lampemesteren

 

Lampemesteren rabatkode 2019

Lampemesteren.dk tilbyder et hav af eksklusive lamper fra kendte designere og populære mærker. De har en fysisk shop i Ringkøbing som også fungerer som showroom samt en webshop i Danmark, Norge og Tyskland. Af populære mærker kan nævnes Louis Poulsen, Foscarini, Luceplan, Nordlux, Piet Hein, Kartell og mange flere. Hos Lampemesteren går de desuden ind for prisgaranti, så hvis du finder en vare med mærket billegere et andet sted, vil de matche prisen! De har lamper i diverse kategorier som loftslamper, gulvlamper, udendørslamper og meget mere. Med en Lampemesteren rabatkode kan du finde en lampe lige efter din smag og behov og betale mindre. For flere Lampemesteren tilbud så hold dig endelig opdateret denne side på Se og Hør Saver.

Butikken

Hos Lampemesteren er de indehaver af de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklasse. De har et lækkert og eksklusivt showroom i Ringkøbing og har drevet el-forretning siden 1927. Hos dem vægter de design og kvalitet højt og deres sortiment er nøje udvalgt. Du kan finde lamper til enhver smag og behov med alt fra det klassiske, moderne eller mere eksperimenterende. Lampemesteren er desuden også tilgængelig i Norge og Tyskland og er mærket af e-handelsfonden. Hos dem er de altid åbne over for spørgsmål, rådgivning eller andet som har at gøre med lyskilder, så kontakt dem endelig hvis du ligger inde med nogle spørgsmål.

Sortiment

Hos Lampemesteren har de mange kendte mærker fra bla. Louis Poulsen, Luceplan, Nordlux, Flos, Lightyears og Foscarini. De har et bredt sortiment til enhver smag med alt lige fra LED lys, lampeskærme, gulvlamper, loftslamper mm.

Retur og fortrydelsesret

Hos Lampemesteren.dk yder de altid 100 dages fuld returret fra den dag du modtager varen. Du skal blot udfylde retursedlen på deres hjemmeside og vedlægge den i forsendelsespakken med varen i original emballage, og selv sørge for omkostningerne ved returnering.

Levering

Ved køb over 500 kr. leverer Lampemesteren fragtfrit i hele Danmark med Post Danmark eller GLS. Leveringstiden vil typisk være fra 2-5 hverdage. Når du har bestilt en vare vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse.

Betalingsformer

På webshoppen tager de imod Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, eDankort og American Express. Beløbet bliver først trukket fra dit kort når varen er blevet sendt afsted. PayPal og almindelig bankoverførsel er også muligt.

Lampemesteren rabatkode

I denne sektion af Se og Hør Saver finder du eksklusive Lampemesteren tilbud og rabatter. Med en Lampemesteren rabatkode kan du for eksempelvis få fat i nogle af deres mest eksklusive lamper for mindre penge fra mærker som Louis Poulsen, Kartell, Nordlux og mange flere. Gå ikke glip af flere Lampemesteren rabatkoder og skriv dig op til vores nyhedsmail samt følge os på Facebook for endnu flere Lampemesteren tilbud.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.