op til 70% Lekmer rabat
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Lekmer rabatkode 2018

Lekmer er Nordens største online børnebutik. Hos Lekmer finder du alt hvad hjertet kan begære indenfor børnetøj, legetøj, udstyr til børneværelset og meget meget mere. Med en eksklusiv Lekmer rabatkode fra SE OG HØR SAVER er du sikker på at få fantastiske besparelser næste gang du handler hos Lekmer. Gå aldrig mere glip af en Lekmer rabatkode, tilmeld dig vores Facebook side og nyhedsbrev, så bliver du automatisk opdateret!

http://www.lekmer.dk

Aktive Lekmer rabatkoder og tilbud

op til 70% Lekmer rabat

Lige nu store rabatter på de mest populære mærker - i alle kategorier! Så du kan få op til 70% rabat! Rabatten gælder blandt andet: Britax, Cybex, Babybjörn, Ergobaby, Disney, Elodie Details, Maxi-Cos... mere ››

Kategori:

Tags

30. april 2018

op til 70% Rabat på Disney Fashion Hos Lekmer

Lekmer giver nu helt op til 70% rabat på tøj med børnenes favoritkarakterer fra Disney! Slå til NU og gør et kæmpe kup!... mere ››

Kategori:

Tags

3. april 2018

Lekmer rabatkoder 2018

Lekmer er en gennemført online børnebutik. Lekmer forhandler masser af legetøj fra anerkendte producenter. Du finder kun Lekmer online, men til gengæld har Lekmer Sverige, hvis ikke Nordens største udvalg af alt hvad der har med børn at gøre. Lekmer er ejet af CDON GROUP.

Sortiment

Lekmer forhandler alt der har med børn at gøre. Du finder masser af legetøj, børnetøj, underholdning, spil, møbler til børneværelset i Lekmers webshop. Du kan endda også købe større ting hjem som en barnevogn eller et legetøjs køkken. Venter du dig et barn eller har du allerede huset fyld med legebørn så er det i hvert fald sikkert at Lekmer har lige det du står og mangler.

Returforsendelse

Hos Lekmer har du 14 dages fortrydelsesret og du kan også frit returnerede uåbnede produkter indenfor 365 dage efter du har købt dem.

Forsendelse

Levering sker indenfor 1-3 arbejdsdage i Danmark. Ved køb for over 1000 kr. får du fri fragt ellers tilkommer der et leveringsgebyr afhængigt af hvad du har bestil.

Betalingsformer

Hos Lekmer kan du betale med alle større kreditkort, Visa, Mastercard og American Express.  Hvis du er fyldt 18 kan du også vælge at få en faktura.

Lekmer Rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER er der altid spændende og eksklusive Sony rabatkoder, der giver dig mulighed for at spare masser af penge næste gang du skal købe ind til børnene hos Lekmer. Betingelserne for de enkelte Lekmer rabatkoder variere, men med en af vores eksklusive rabatkoder er du er altid sikker på at få fordelagtige vilkår. Her på siden opdaterer vi hele tiden vores Lekmer rabatkoder, det er derfor en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev og Facebook side, så får du automatisk besked hver gang der er nye gode besparelsesmuligheder.