op til 40% Lenson rabat på linser
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Lenson rabatkode 2018

Lenson er stedet at gå hen hvis du har brug for nye kontaktlinser, men du ikke vil betale en herregård for dem. Hos Lenson finder du nemlig stort set alt hvad der findes indenfor kontaktlinser til ethvert formål og alt sammen til priser lidt ud over det sædvanlige. I forvejen er Lenson rigtig billig, men nu kan du med en Lenson rabatkode få endnu bedre priser.

http://www.lenson.com/dk/

Aktive Lenson rabatkoder og tilbud

op til 40% Lenson rabat på linser

Hos Lenson kan du lige nu spare helt op imod 40% på linser lige nu, skynd dig og slå til, og spar på en kedelig udgift, samtidig med at du får nogle af markedets bedste linser. Se tilbuddet her: &n... mere ››

25% rabat på briller hos Lenson

Benyt koden ved dit første brillekøb og få 25% rabat hos Lenson ... mere ››

Lenson rabatkoder 2018

Lenson blev grundlagt i 2004, og firmaet har siden fået stor ekspertise på området inden for briller og kontaktlinser. Lenson har et etableret mål om at kunne tilbyde markedets bedste alternativer ved køb af kontaktlinser. Det gælder selvfølgelig også rent prismæssigt, hvorfor du hos Lenson kan bestille kontaktlinser til billige priser. Lenson går meget op i at være i direkte kontakt med producenter, og forhandler derfor med de store internationale producenter af kontaktlinser på markedet. På denne måde ved du som kunde, at du får det bedste, der er på markedet.

Sortiment

Hos Lenson råder finder du et rigtig bredt sortiment af alt inden for kontaktlinser: endagslinser, månedslinser, farvede linser, toriske linser og progressive linser. Der er således rigtig god chance for at du hos Lenson finder netop de linser, du står og mangler. Af internationale producenter der leverer til Lenson er blandt andet Bausch&Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson&Johnson m.fl.

Returret og tilbagebetaling

Hos Lenson har du selvfølgelig også fuld returret. Denne gælder i 90 dage, hvis den tilbagesendte vare ikke er beskadiget eller lignende. Du har derfor god tid til at sende din vare tilbage – og selvfølgelig opnår du fuld tilbagebetaling, hvis varen ikke er beskadiget.

Levering

Hos Lenson går man op i hurtig levering. Afgiver du din bestilling inden kl. 16.00 på en hverdag, afsendes linserne samme dag.

Lenson rabatkode hos SE OG HØR SAVER

Her på siden kan du finde gode Lenson rabatkoder og tilbud. Rabatkoderne giver dig forskellige rabatter, alt efter dine behov. Det tilbyder vi dig for at give den bedste kundeservice og dermed den bedste online oplevelse. Vi bestræber os på at give så gode rabatter som muligt, så du får mest ud af dit køb. Ønsker du at modtage de nyeste rabatkoder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller finde os på facebook.