Magasin – 50% rabat!
4.35 (87%)
87 votes
Butik RSS

Magasin rabatkode 2018

Magasin er kendt af stort set alle danskere, men det er ikke alle der ved at man kan få super gode tilbud ved at handle hos Magasin online. Ikke nok med at der er gode penge at spare ved at handle online hos Magasin, men rent faktisk kan du med en eksklusiv Magasin rabatkode her fra siden få endnu mere for dine penge når du handler hos Magasin. Vi får løbende nye gode Magasin rabatkoder så husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev og facebook side så går du aldrig glip af en Magasin rabatkode igen.

http://www.magasin.dk

Aktive Magasin rabatkoder og tilbud

Tilbud : op til 50% på boligudstyr

Lige nu kan du få op til 50% rabat på alt til bolig hos Magasin.... mere ››

http://www.magasin.dk

Magasin rabatkoder 2018

Det var to unge mænd i tyverne, Emil Valentin Lemming Vett og Theodor Wilhelm Wessel, der med åbningen af en lille butik i Århus 1868 lagde kimen til det Magasin, vi kender i dag. Virksomheden ekspanderede – og i 1870 åbnede Wessel & Vett deres første butik i København i det daværende Hotel du Nord. Hotel du Nord blev ombygget i 1894 og kunne derefter slå dørene op for et helt nyt og imponerende Stormagasin. I 1895 introducerede Magasin Skandinaviens første elevator, som blev lidt af et tilløbsstykke for både kunder og ansatte, og i 1953 var Stormagasinet igen på forkant med udviklingen, da man installerede rulletrapper.

Sortiment

Som de fleste ved er Magasin et rent overflødighedshorn af mærker og varer. Alt hvad Magasin forhandler oser af kvalitet og kan dække stort set ethvert behov.

Bytteret

Magasin har 30 dages bytteret på varer, som ikke er taget i brug. Så du er altid velkommen til at bytte dine varer i en af Magasins 6 forretninger eller få pengene tilbage, hvis du foretrækker det. Det eneste, du skal huske, er at tage din kvittering med i forretningen. Hvis du ikke selv har købt varen og derfor ikke har nogen kvittering, så skal varen bare være forsynet med et byttemærke. Med et byttemærke kan du altid bytte din vare eller få pengene tilbage, selvom du ikke har nogen kvittering.

Levering

Der leveres kun til adresser i Danmark. Du kan vælge af få dine varer sendt med enten Post Danmark (til privatadresse eller vælg selv udleveringadresse f.eks. Pakkeboks) eller GLS (til Pakkeshop eller firmaadresse). Der pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr fra DKK 25,00. Hvis varen er behæftet med fejl, betaler Magasin naturligvis returporto. Hvis du fortryder købet kan du sende varen retur, men du betaler selv denne returporto. Du kan altid bytte varer købt i Magasin Onlineshop i deres fysiske forretninger. Du kan ikke bytte fødevarer og gavekort. Leveringstiden er ca. 1-3 hverdage.

Betalingsformer

Når du handler i Magasin kan du bruge følgende betalingsformer:

  • Goodie Card+
  • VISA/Dankort
  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • Diners Club
  • American Express
  • Maestro

Magasin rabatkode

Næstegang du vil handle online hos Magasin kan du benytte en Magasin rabatkode her fra siden. Magasin rabatkoder giver altid gode fordele når du handler hos Magasin. Eksempelvis kan det være Magasin rabatkoden giver 50% rabat på alt hvad du køber, eller måske får du 100 kroner gratis som du kan købe ind for. Husk at det er en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev og facebook side så du er sikker på at få besked næste gang der er en Magasin rabatkode, der passer perfekt til dine shopping behov.