Jubilæumsfest hos med24.dk
4.82 (96.49%)
55 votes
Butik RSS

Med24 rabatkode 2018

Med24 er stedet for dig der går op i at have et godt helbred. Med24 forhandler alt det bedste indenfor slankeprodukter og håndkøbsmedicin. Med en med24 rabatkode kan du nu få endnu mere helse for dine penge.

http://www.med24.dk/

Aktive Med24 rabatkoder og tilbud

Jubilæumsfest hos med24.dk

Med24.dk holder i øjeblikket jubilæumsfest og har i den forbindelse nedsat em masse af deres varer. Læg vejen forbi med24.dk og gør noget godt for dit helbred.... mere ››

http://www.med24.dk/

Med24 rabatkoder 2015

Med24 er et dansk helsekostfirma med hovedkvarter i Løkken i Nordjylland, som sælger alle former for helsekost, kosttilskud samt medicinale produkter om sundhed og personlig pleje på deres webshop. Med24 er en ren dansk webbutik, men nu har de endda oprettet afdelinger i både Sverige og Norge, så nu er Med24 en af de største Skandinaviske onlineforhandlere af helsekost. Med24 har som mål at give kunderne det størst mulige udvalg af varer til markedets bedst mulige pris, hvilket man netop opnår ved at spare de fysiske butikker væk, således man kan give kunderne en væsentlig billigere pris end hos butikkerne, da man hos Med24 har skåret unødvendige udgifter væk til dyr husleje samt forhandleravance. Med24 arbejder hårdt på, at kunderne altid har adgang til det bredest mulige sortiment af sundhedsprodukter til den billigst mulige pris. Vi arbejder derfor løbende på at kunne tilbyde Danmarks største udvalg af produkter inden for helse, skønhed, personlig pleje, kosmetik, kosttilskud og håndkøbsmedicin. Desuden har vi løbende gode tilbud, og som medlem opnår man minimum 5 % bonus på alle varer. Medlemskab hos med24 er gratis. Med24 ønsker at give alle kunder en tryg og sikker handel, så derfor garanterer Med24, at alle varer på webshoppen er godkendte af lægemiddelstyrelsen. Derudover opfylder Med24 kriterierne for E-mærket, som E-handelsfonden står bag ved.

Varesortimentet hos Med24

På webshoppen Med24 finder man nemt og hurtigt de varer, som man skal bruge, når man netop mangler produkter indenfor skønhed og hudpleje, produkter med kosttilskud og næringsstoffer, diverse håndkøbsmedicin samt slanke- og fitnessprodukter. Webshoppen spænder utrolig bredt, idet der også er mulighed for at købe varer indenfor wellness samt sex- og samliv, men der forefindes også en masse generelle fødevarer, mad til babyer og mødre samt kosttilskud til dyr. Som noget helt specielt kan man på sin ordre bestille gratis vareprøver, således man nemt kan få kendskab til nye produkter. Det er overskueligt og hurtigt at manøvrere rundt i webbutikken, således man kan klare alle sine indkøb på kun ét sted, hvilket sparer dig for både tid og fragt. Hos Med24 gør man meget for, at man altid vil kunne se et varieret og bredt udvalg af de nyeste og bedste produkter af naturmedicin, helsekost samt de andre kvalitetsprodukter, som Med24 lagerfører. Med24 er især kendt for at have et godt udvalg af glucosamin

Returnering af varer

Hos Med24 er det muligt at returnere sine varer og få sine penge retur indenfor 14 dage. Man skal dog bemærke, at returretten ikke omfatter lægemidler. Man modtager sine penge tilbage på samme måde som den anvendte betalingsmetode, som man oprindeligt anvendte til at betale for varerne.

Hurtig og gratis forsendelse

Med24 leverer varerne lynhurtigt, således der normalt kun går 2-3 hverdage fra bestilling, til man modtager sine varer, som leveres med enten Post Danmark eller GLS. Fragtgebyret pr. ordre er kun på 29 kr., og såfremt man bestiller for mere end 599 kr., så leveres ordren helt fragtfrit.

Betalingsformer

Hos Med24 kan du betale med alle større typer kreditkort, som omfatter Visa, Mastercard samt Dankort. Virksomheder og offentlige institutioner kan desuden anvende EAN betaling eller opnå kredit ved køb på faktura.

Med24 rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan man altid finde de nyeste og mest eksklusive Med24 rabatkoder, og man kan med disse rabatkoder opnå en masse fordele frem for kunder uden en rabatkode, når man handler i Med24s webshop. Man opnår nemlig en rabat på varerne, og denne rabat varierer i størrelsesorden efter perioden, hvor du har modtaget din rabatkode. Der kører nemlig forskellige kampagner med forskellige typer rabatter, så derfor er det en god idé at altid være ajour med de bedste og nyeste Med24 rabatkoder, som man kan se her på vores hjemmeside. Derudover er det en god idé samtidig at tilmelde sig vores Facebook side samt vores nyhedsbrev, så man fremover automatisk får underretning om de nyeste Med24 rabatkoder.