Butik RSS

Microsoft rabatkode 2018

Med en Microsoft rabatkode eller rabatkode Microsoft office kan du ofte spare mere end 10% på udvalgte Microsoft produkter i Microsoft store. Den seneste tid har der især været rabat til studerende på 10%. Vi har løbende dialog med Microsoft om at tilbyde vore brugere de bedste eksklusive kampagnekoder. Så snart vi modtager en Microsoft rabatkode lægger vi den op og giver alle vore Facebook og nyhedsmail tilmeldte besked. God fornøjelse!

http://www.microsoftstore.com/

Aktive Microsoft rabatkoder og tilbud

Microsoft: Særlige tilbud spar optil 1500,-

Her har du et direkte link til tilbudssiden hos Microsoft.... mere ››

http://www.microsoftstore.com/

Microsoft

De fleste kender Microsoft som en af de største IT virksomheder i verden. De fleste ordinære computere bruger Microsofts styresystem Windows i én eller anden version, og rigtig mange benytter office-pakken med blandt andet programmer som word og excel i hverdagen enten på arbejdet eller derhjemme.

Microsoft sortiment

Microsoft sælger et stort udvalg af produkter inden for følgende kategorier:

  • Enheder
  • Store & Apps
  • Spil & Underholdning

Enheder består af:

X-boks: Microsoft står bag consollen x-box, som er en konkurrent til playstation og wii. På hjemmesiden kan du købe x-box consoller, spil, tilbehør, gavekort og medlemskab.

Surface: Microsofts serie af bærbare computere, tastaturer, tablets, stationære computere og tilbehør. Serien består af den nyeste teknologi og henvender sig både til hverdagsbrug og spil.

Tilbehør: Microsoft har udviklet en masse tilbehør til computere. Her kan du købe høretelefoner, tastaturer, computermus, controllere og meget mere.

Store & Apps består af:

Office: Den velkendte office-pakke med for eksempel word og excel. Pakken findes i forskellige varianter til blandt andet virksomheder, studerende og mac-computere.

Windows: Windows har været det mest brugte styresystem i Danmark i mange år. Nu er vi nået til Windows 10, som findes i en Home og en Pro variant.

Professionel software: Et stort udvalg af forskelligt software både til hjemmet og virksomheden.

Apps: Microsoft har samlet de bedste og mest populære apps, der kan bruges på microsoftprodukter.

Spil og Underholdning består af:

Spil: Spil til x-boks i både disk- og download form, spil til computer og mobil.

Film & TV: Et stort udvalg af film og serier, der kan lejes på hjemmesiden.

Musik: Hele CD’er og enkeltnumre til download.

Bestilling og levering

Hos Microsoft kan du betale med de mest almindelige betalingskort. Ved køb af abonnementer, betaler du enten for en given periode af gangen eller løbende; for eksempel hver måned.

De online produkter, der tilbydes på hjemmesiden, får du adgang til via en Microsoft konto, som du skal oprette. Her bliver der eksempelvis et overførselslink tilgængeligt efter køb. Fysiske produkter sendes med fragtfirma, og prisen herpå afhænger af, hvad du køber.

Retur og fortrydelse

Hos Microsoft har du hele 30 dages fortrydelsesret. Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du kontakte support og informere dem herom. Alternativt kan du udfylde en online tilbagetrækningsformular. Senest 14 dage efter henvendelse om fortrydelse, returneres produktet for egen regning, og tilgodehavende indbetales på den konto, du har brugt til betaling. Du skal altid vedlægge den originale kvittering ved returnering. Ved online produkter, forsvinder tilgængeligheden på din Microsoft konto, hvis du fortryder køb. Fortrydelse kræver selvfølgelig, at du ikke har taget produktet i brug.

Microsoft tilbud

Hos Microsoft finder du en masse lækre produkter inden for computer, spil, apps, tv og musik. Hvis du vil have mulighed for at få fingre i produkterne til endnu bedre priser, kan du benytte én af ovenstående Microsoft rabatkoder her på siden. Du skal klikke på en Microsoft rabatkode for at komme til hjemmesiden, vælge dét, du gerne vil købe og tilføje det til kurven. Ved betaling skal du indtaste rabatkoden. Får du på et senere tidspunkt brug for et nyt Microsoft produkt, har vi sandsynligvis nye Microsoft rabatkoder her på SE OG HØR SAVER. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får de nyeste rabatkoder direkte i indbakken