Miinto – Få op til 70% sommerrabat på +4000 varer
4.21 (84.21%)
48 votes
Butik RSS

Miinto rabatkode 2018

Miinto er en af nordens absolut største netbutikker når det kommer til modetøj, sko, tasker og accessories. Hos Miinto finder du alt hvad din indre fashionista drømmer om. Med en Miinto rabatkode kan du nu få endnu mere mode for dine penge når du handler online.

http://www.miinto.dk/

Aktive Miinto rabatkoder og tilbud

Miinto – Få op til 70% sommerrabat på +4000 varer

I Miintos outlet udsalg kan du lige nu få helt op til 70% rabat på udvalgte brands!... mere ››

 

Miinto rabatkoder 2018

Miinto er et dansk tøjfirma, som blev stiftet i 2009 af iværksætterne Konrad Kierklo og Mike Radoor.  Fra starten af valgte de et koncept, hvor man i samarbejde med etablerede tøjbutikker kunne nøjes med at sælge varerne online fra en hjemmeside dvs. fra webbutikken miinto.dk, som siden har vokset sig så stor, at den i dag er blandt de største online forhandlere i Europa med en omsætning på over en kvart mia. Kr. Hovedkvarteret ligger stadig i København, men nu har man åbnet filialer i både Sverige, Norge, Holland og Spanien. Miinto udnytter et effektivt samarbejde med mere end 1.300 butikker overalt i Europa, idet webshoppen derved kan trække på de fysiske butikkers varelagre. Totalt set kan Miinto.dk derfor fremvise mere end 200.000 forskellige artikler indenfor modetøj fordelt på mere end 20.000 mærker. Miinto har som mål at give kunderne en tryg handelsoplevelse i deres webshop, idet man her tilbyder sine kunder de fysiske modebutikkers ekspertise, service og tryghed samt den fleksibilitet og tilgængelighed, der jo kendetegner handel på internettet i webshops. Miintos brede udvalg af herretøj, dametøj, børnetøj, sportstøj er derfor et af Skandinaviens største sortimenter af moderne tøj for alle.

Miintos sortiment af modetøj

Hos Miinto.dk kan man finde alle mulige slags varer indenfor dels herretøj, dametøj, børne- og babytøj, sportstøj og kosmetik samt alle mulige former for tilbehør. Det er dermed nemt og effektivt at handle ind af denne type varer, idet man jo kan modtage de bestilte varer på sin privatadresse få dage efter bestilling med den almindelige pakkepost. Det tager kun få klik at finde frem til den ønskede model af dine varer, og her kan man også se andre farver samt den aktuelle leveringstid på din vare. På webshoppen kan man trygt regne med, at prisen er fuldt konkurrencedygtig med markedets øvrige priser på disse varer. Hos Miinto gør man meget for, at udvalget af tøj altid er det nyeste og mest moderne, idet man har et team af unge og kreative designere overalt i Europa, som hele tiden har fingeren på pulsen i modeverdenen, således de altid kan levere de nyeste styles. Udvalget omfatter alle former for beklædning herunder bluser, bukser, shorts, sko, strømper, t-shirts, undertøj, heldragter, jakker, jeans, kjoler, nederdele og lingeri, men desuden har de også en del tilbehør såsom kosmetik, smykker, tasker samt ure.

Returnering af varer

Hos Miinto er det muligt at returnere sine varer og få sine penge retur indenfor 14 dage. Det er desuden gratis at returnere varerne. Man modtager pengene tilbage på samme måde som den anvendte betalingsmetode, som man oprindeligt anvendte til at betale for varerne.

Hurtig og gratis forsendelse

Miinto leverer dine bestilte varer fra et af deres lagre, så typisk kan man forvente at modtage varerne efter 3-5 hverdage fra bestillingsdatoen. Man kan desuden vælge at få varerne leveret helt gratis med GLS, men man kan også vælge levering med Post Danmark, dette koster imidlertid et normalt fragtgebyr.

Betalingsformer

Hos Miinto kan du betale med alle større typer kreditkort, som omfatter Visa, Mastercard samt Dankort, men det er også muligt at betale med bankoverførsel eller opnå kredit med fakturakøb. Miinto lægger meget vægt på at det skal være nemt og hurtigt at bestille tøj og beklædningsgenstande via deres webshop.

Miinto Rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan man altid finde de nyeste og mest eksklusive Miinto rabatkoder. Med en Miinto rabatkode opnår man masser af fordele frem for kunder uden en rabatkode, når man handler i Miintos webshop. Størrelsen af rabatten kan variere, idet der kører forskellige kampagner i varierende størrelsesorden på rabatten. Derfor er det netop en god idé at altid være ajour med de bedste og nyeste Miinto rabatkoder, som man kan se her på vores hjemmeside. Derudover er det en god idé at samtidigt tilmelde sig vores Facebook side samt vores nyhedsbrev, så man fremover automatisk får underretning om de nyeste Miinto rabatkoder.