Afbudsrejser : MrJet
4.83 (96.67%)
29 votes
Butik RSS

MrJet rabatkode 2018

MrJet er et af de populæreste steder at købe rejser i hele Skandinavien. Nu kan du med en MrJet rabatkode komme endnu oftere på ferie. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev og vores facebook side så går du aldrig mere glip af en god rabatkode!

http://www.mrjet.dk/

Aktive MrJet rabatkoder og tilbud

Afbudsrejser : MrJet

Lige nu finder du massevis af super skarpe priser på afbudsrejser. Drømmer du om Thailand, Spanien, Grækenland eller et helt fjerde sted, så omsæt drømmen til virkelighed hos MrJet!... mere ››

MrJet rabatkoder 2018

MrJet blev grundlagt i 1997, og er siden blevet et af de førende netrejsebureauer i Skandinavien. MrJet har et stort udbud af flybilletter, lejebiler, hoteller og pakkerejser. Alt sammen er med til at sikre at du som kunde får de bedste muligheder for en god rejse. MrJet er en del af ebookers, som har virksomhed i hele 12 europæiske lande. Endvidere er firmaet en del af den globale rejseaktør Orbitz Worldwide.

Vilkår og betingelser

Det er vigtigt, at du på din rejse selv sørger for dine bestillingsoplysninger, e-billetter med videre. MrJet påtager sig ikke ansvaret for, at dine dokumenter er i orden. Du er derfor selv ansvarlig for at kontakte MrJet, hvis du ikke har modtaget de nødvendige dokumenter til din rejse.

Ændringer og afbestilling

Hvis du af en eller anden årsag er forhindret i at dukke op, skal du ringe til MrJet for at ændre eller afbestille din rejse. Din betaling på nær betalingskortgebyret vil blive refunderet til din konto, hvis du ønsker en afbestilling. Dog skal du tage forbehold for, at leverandøren godt kan ønske en opkrævning på et afbestillingsgebyr.  Er du i tvivl, kan du blot klikke dig ind på MrJets hjemmeside under hjælp & kontakt.

Fortrydelsesret

Du skal være opmærksom på, at der ingen fortrydelsesfrist er for aftaler om indkvartering og transport. Dette er i henhold til den danske lov om forbrugeraftalelove. Så vær sikker på dit valg af rejse, når du bestiller.

MrJet rabatkode hos Saver

Hos SE OG HØR SAVER kan du altid finde gode og fordelagtige MrJet rabatkoder eller tilbud. Det er rabatkoder til dig, som gerne vil opnå lidt flere fordele. Vi sørger derfor for at give dig de bedste tilbud og fordele, så det er skræddersyet netop til dig. For at gøre det mere enkelt for dig, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil du modtage de nyeste rabatkoder, så du ikke går glip af dem før de udløber. Det synes vi er fantastisk.