Multideal: spar op til 80%
4.58 (91.59%)
49 votes
Butik RSS

multideal rabatkode 2018

Er du typen som kan bruge oceaner af tid til at surfe nettet tyndt for gode tilbud? Så behøves du ikke at lede videre for hos Multideal.dk har de noget for enhver smag til fabelagtige priser! De går ind for at du får mest værdi for pengene og at deres varer er smarte og funktionelle på samme tid. Hos dem er der mange penge at spare. På deres forside kan du for eksempel se ugens deal med ekstra nedsatte varer og mængderabat. Med en Multideal rabatkode kan du nu opnå flere besparelser på dine produkter, så tøv endelig ikke med at skrive dig op til vores nyhedsmail. På denne side vil vi også løbende opdatere med flere Multideal tilbud.

http://multideal.dk/

Aktive multideal rabatkoder og tilbud

Multideal: spar op til 80%

Spar op til 80% på de udvalgte produkter hos Multideal indenfor interiør, mode, skønhed og assoccories... mere ››

Multideal rabatkoder 2018

Multideal.dk tilbyder varer hvor du får mere værdi for pengene og hvor design og funktionalitet spiller sammen. De sætter en stor ære i at have tilfredse kunde og hos dem finder du helt sikkert varer du ikke har set før. Med et af vores Multideal rabatkode eller Multideal tilbud kan du få endnu flere produkter for færre penge.

Butikken

Multideal har mange slags produkter inden for mode, interiør, hus og have og mange flere ting. De går ind for at du får mest værdi for pengene med kvalitetsvarer til en god pris. De er med på moden og giver dig varer hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. De har mange produkter du ikke finder andre steder end hos dem med besparelser helt op til 80%.

Sortiment

På multideal finder du varer inden for mode, hus og have, kæledyr, tilbehør og meget mere. Hos dem går de ind for mest værdi for pengene. Husk at du med en Multideal rabatkode kan få endnu flere varer for pengene næste gang du handler.

Retur og fortrydelsesret

Ved fortrydelse har du 14 dages frist fra den dag du modtog varen. Ved returnering skal du vedlægge en seddel hvorpå du oplyser navn, adresse, e-mail, tlf.-nummer samt ordrenummer eller værdibevis. Ved tilbagesendelse af et produkt skal du selv stå for leveringsomkostningerne. Ved fortrydelse af gavekort eller værdibevis skal du give kundeservice besked så snart du ved det inden for 14 dage. Har du fået en fysisk værdibevis leveret med posten gælder det samme procedure som med fysiske varer.

Levering

Hos Multideal bestræber de sig på at levere dine varer inden for 3-7 hverdage. Leveringsomkostningerne omfatter både forsendelse, håndtering og pakning. Når din ordre er blevet gennemført og betalt vil du få tilsendt en ordrebekræftelse herom.

Betalingsformer

Hos Multideal kan du betale med Dankort eller PayPal. Multideals internethandel er godkendt og certificeret af Nets.

Multideal rabatkode

Her på siden vil der løbende komme flere Multideal rabatkoder og Multideal tilbud. Med en Multideal rabatkode kan du opnå endnu flere besparelser på i forvejen billige ting så du får endnu mere værdi for pengene. Kan du ikke få nok kan du også skrive dig op til vores nyhedsliste for flere Multideal rabatkoder direkte i din indbakke. På vores Facebook gruppe kan du også få eksklusive Multideal tilbud direkte i dit newsfeed, så husk at følg os der også.