Rating fallback
4.22 (84.48%)
294 votes
Butik RSS

my-phoneshop.dk rabatkode 2018

My-phoneshop.dk forhandler mobiltelefoner, mobiltilbehør samt udførsel af reparationer, af kendte mærker som Apple, Samsung, HTC, Doro, Nokia, Microsoft, Sony og LG.

http://www.my-phoneshop.dk/

Aktive my-phoneshop.dk rabatkoder og tilbud

Ny my-phoneshop.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste my-phoneshop.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge my-phoneshop.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til my-phoneshop.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.my-phoneshop.dk/

my-phoneshop.dk rabatkoder 2018

Butikken

My-phoneshop er forhandler af diverse teknologi produkter. Virksomheden har både en fysisk butik i Brøndby samt en webshop, hvor du kan handle alle deres produkter evt. Med hjælp fra deres kundeservice, hvis du skulle have brug for assistance inden du foretager et køb.

My-phoneshop’s mission er at sælge produkter i den bedste kvalitet til de mest konkurrencedygtige priser.

Sortiment

My-phoneshop sælger først og fremmest mobiltelefoner, hvilket de har et stort udvalg af fra diverse forhandlere bl.a. Apple, Blackberry, HTC, LG, Huawei, Nokia, Sony, Samsung og Motorola. My-phoneshop sælger både almindelige mobiltelefoner og smartphones. Derudover har de et stort sortiment af tilbehør til mobiltelefoner, herunder headsets, cover til mobiltelefoner, skærmbeskyttelse, skærmrens, hukommelseskort, HDMI-kabler osv.

My-phoneshop har også et stort udvalg af holdere til telefonen til at have den siddende i bilen, hvilket kan være rigtig smart, hvis man skal bruge GPS’en i telefonen til at finde vej.

Derudover har My-phoneshop fået en helt ny produktkategori bestående af computertilbehør (headsets til gamin, musemåtter og tastaturer).

My-phoneshop tilbyder desuden reparation af din telefon samt salg af reservedele.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos My-phoneshop har du to ugers retur og fortrydelsesret, hvilket giver dig ret til at returnere produktet og få det fulde beløb retur, såfremt det sendes tilbage i samme tilstand som ved modtagelsen.

Levering

My-phoneshop leverer deres bestillinger med Post Danmark og GLS og fragten ligger fast på 29 kroner uanset mængden og størrelsen af din bestilling. Leveringstiden er typisk to til fire arbejdsdage.

Betalingsformer

Du kan betale med dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro og bankoverførsel, når du handler hos My-phoneshop.

My-phoneshop.dk rabatkoder

Med en My-phoneshop rabatkode kan du spare gode procenter eller gøre et godt kup, så hvis du er på udkig efter en ny telefon, et headset eller lignende er det anbefalelsesværdigt at gøre brug af en af rabatkoderne. Tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev eller hold øje med siden her for at holde dig ajour.