Spar 5% på mobiltilbehør – MyTrendyPhone
4.43 (88.52%)
27 votes
Butik RSS

MyTrendyPhone rabatkode 2018

Med vores MyTrendyPhone rabatkode eller tilbud kan du opnå store besparelser når du shopper det seneste lækre mobiludstyr hor MyTrendyPhone.

http://www.mytrendyphone.dk

Aktive MyTrendyPhone rabatkoder og tilbud

Spar 5% på mobiltilbehør – MyTrendyPhone

Spar 5% på alt mobiltilbehør i kategorien "særtilbud" ved brug af denne rabatkode.... mere ››

Mytrendyphone rabatkode 2018

Butikken

MyTrendyPhone forhandler tilbehør til diverse teknologiske produkter og er faktisk Danmarks største forhandler på området. Virksomheden blev grundlagt i år 2003 og er siden vokset eksplosivt med et hold på mere end 300 mennesker i hele Europa.

MyTrendyPhone har fokus på at følge med tiden og er derfor hele tiden i udvikling. Virksomheden har i dag tretten webshops i: Danmark, Norge, Finland, Sverige, Tyskland, Holland, Italien, Spanien, Frankrig, Østrig, Storbritannien, USA og Polen. MyTrendyPhone har desuden en fysisk butik i København, hvor man kan handle, afhente sine produkter og få repareret disse, hvis det skulle blive nødvendigt.

Værd at nævne er også, at MyTrendyPhone har arbejdet sammen med Røde Kors i en del år, og i dag har opnået en status som værende sølv samarbejdspartner. Derudover arbejder de også sammen med UNICEF. MyTrendyPhone er altså i den grad et firma, der tager et ansvar på sig og forsøger at bidrage på den måde de har resurser til.

Sortiment

MyTrendyPhone forhandler tilbehør til: iPod og iPad, kameraer og videokameraer, mobiltelefoner, computere, spillekonsoller og biler.

Derudover forhandler de blækpatroner til printere, bluetooth udstyr og hukommelseskort.

MyTrendyPhone forhandler udstyr og tilbehør fra følgende mærker: Sony Ericson, Apple, Nokia, Samsung, HTC, Motorola, Saga, Palm, Toshiba, LG, Panasonic og Asus.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos MyTrendyPhone har du to ugers retur og fortrydelsesret, hvilket giver dig ret til at returnere produktet og få det fulde beløb retur, såfremt det sendes tilbage i samme tilstand som ved modtagelsen.

Levering

MyTrendyPhone leverer din bestilling med Post Danmark og GLS for 35 kroner eller med Swipbox for 29 kroner. De har som udgangspunkt dag-til-dag levering, såfremt varen bestilles inden klokken 16.

Betalingsformer

Når du handler hos MyTrendyPhone kan du betale med de mest almindelige kort bl.a. dankort, Visa, MasterCard og Maestro.

MyTrendyPhone rabatkoder

Med en MyTrendyPhone rabatkode kan du spare gode procenter eller gøre et godt kup, så hvis du er på udkig efter tilbehør til din mobiltelefon eller lignende er det anbefalelsesværdigt at gøre brug af en af rabatkoderne. Tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev eller hold øje med siden her for at holde dig ajour.