SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Netpris Rabatkoder & Tilbud

Er der mangel på det essentielle, men der er ikke tid eller overskud til at køre over grænsen? Hos Netpris.dk er det hurtigt ordnet. Netpris.dk er nemlig grænsehandel online hvor varerne findes billigere end i Danmark, men man kan købe dem uden at skulle bekymre sig om parkeringspladser og slæben på indkøbsvogne. Med Netpris tilbud bliver specielle varer endnu billigere og slikket kan nærmest fås for en slik.

Om Netpris

Netpris

 

Netpris rabatkoder 2019

Netpris.dk er din vej til grænsen

Med Netpris.dk er grænsehandel blevet endnu lettere. Med en grænsehandel online er slik, øl og vand blevet billigt, specielt for de der bor langt fra den tyske grænse. SE OG HØR SAVER tilbyder eksklusive netpris.dk rabatkoder hvor der kan spares på alt fra Tuborg øl og Haribo slik.

Det specielle ved Netpris er ikke svært at se. Samtidig med at man kan handle de varer det normalt tager en biltur for, kan man få det til den samme pris, mens man sidder bag sin skærm. Netpris sælger spiritus, øl, sodavand og slik af forskellig art og gør det til billige priser det ikke kan fås for i Danmark. Mens man handler kan man ved flere af varerne se hvor meget man sparer i forhold til det samme produkt i Danmark, og dette er inkluderet tyske afgifter.

Sortiment

Grænsehandlen online tilbyder et bredt spektre af mærker af de almindelige grænsebutikkers varer: øl, spiritus, sodavand, slik og marcipan. Sliksortimentet udbyder Basset’s, Haribo, Big Ben, Ferrero, Toms og Rittersport for blot at nævne få af de mange mærker. Alkohol afdelingen udviser også en stor variation da der ikke blot findes fire forskellige slags vine, men samtidig fra 8 forskellige lande med mærker som Masi, Canaletto, Chenet og Monet. Øl og sodavand sælges i store mængder og mærkerne er de traditionelle: Tuborg, Coca-Cola, Harbo, Slots og Carlsberg.

Retur og fortrydelsesret

For den online grænsehandel gælder fortrydelsesretten ikke på mad og drikkevarer, men på disse varer kan der reklameres indtil varens holdbarhedsdato. Dette gælder dog kun, hvis varen ikke lever op til standarden eller noget af ordren mangler. På andre varer købt hos netpris.dk vil der være 2 ugers fortrydelsesret fra den dag pakken hentes hos Netpris.

Levering

Netpris.dk sender ikke selv varerne til kunden, men der findes to leveringsmuligheder. Enten kan kunden selv hente varerne hos Netpris ellers vil man af Netpris blive sendt videre til hjemmesiden af et fragtfirma hvor informationerne vil modtages. Fragten betales altså ikke til Netpris, men til det valgte fragtfirma. Leveringen kan vare fra 2—9 arbejdsdage alt afhængig af fragtfirma og udbuddet af varerne.

Betalingsformer

Neptris.dk benytter sig af følgende betalingskort: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Eurocard og Mastercard.

Netpris rabatkoder

Ikke nok med billige grænsevarer hos Netpris tilbyder SE OG HØR SAVER eksklusive Netpris tilbud på bestemte mærker eller sortimenter. Udvalget af varer er stort og netpris.dk rabatkoder er ligeså stor, så følg med på SE OG HØR SAVER Facebookside eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at få fat i de nyeste Netpris tilbud så grænsehandlen bliver endnu billigere og endnu sjovere.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.