Udsalg på diverse Sexlegetøj – Nordic Deluxe
4.47 (89.39%)
59 votes
Butik RSS

Nordic Deluxe rabatkode 2018

Nordic Deluxe er deluxe sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Med en Nordic Deluxe rabatkode får du endnu mere sexæegetøj for dine penge.

http://nordicdeluxe.dk/da/

Aktive Nordic Deluxe rabatkoder og tilbud

Udsalg på diverse Sexlegetøj – Nordic Deluxe

Udsalg på mange forskellige "legetøj".... mere ››

Kategori:

Tags

Nordic Deluxe rabatkoder 2018

Butikken

Nordic Deluxe er forhandler af voksenlegetøj samt lingeri og tilbehør i samme boldgade. Firmaet markedsfører sig selv som den største erotiske butik i Skandinavien. Nordic Deluxe har højt fokus på at udbyde produkter i den bedste kvalitet samt produkter, der er brugervenlige.

Sortiment

Nordic Deluxe har med over titusinder produkter et kæmpe sortiment af produkter indenfor kategorien sexlegetøj til mænd og kvinder samt lingeri. Nordic Deluxe forhandler desuden tilbehør så som batterier, kondomer, glidecreme og intim hygiejne.

Virksomheden forhandler produkter fra firmaer som Fetish, Fun Factory, Durex, Joy Division, Manstore, Olaf Benz, Seven Creations, Rimba og Zado.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Nordic Deluxe har du to ugers retur og fortrydelsesret, hvilket giver dig ret til at returnere produktet og få det fulde beløb retur, såfremt det sendes tilbage ubrugt og i samme tilstand som ved modtagelsen.

Levering

Det koster 49 kroner at få leveret din pakke, og hvis du handler for over 600 kroner er leveringen gratis. Nordic Deluxe har korte leveringstider, hvilket vil sige at de enten afsender din bestilling på samme dag eller dagen efter du har bestilt. Nordic Deluxe sørger desuden for at pakken leveres i en diskret indpakning.

Betalingsformer

Som kunde hos Nordic Deluxe kan du betale med dankort og visa dankort. Det er desuden muligt at betale via bankoverførsel.

Nordic Deluxe rabatkoder

Hold øje med Se & Hør Savers Nordic Deluxe rabatkoder eller tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis i er på udkig efter noget nyt legetøj, fetish tøj eller lignende. Med en Nordic Deluxe rabatkode kan du få gode procenter eller lignede tilbud, når du handler i deres webshop.