Oister – 29,- i rabat
4.76 (95.24%)
60 votes
Butik RSS

Oister rabatkode 2018

Oister, et lavpris mobilselskab, der udover at tilbyde billige taletidspakker og bredbåndsløsninger, også kan tilbyde et lille udvalg af mobiltelefoner.

http://www.oister.dk

Aktive Oister rabatkoder og tilbud

http://www.oister.dk

 

Oister

Du kender sikkert reklamen fra TV med den syngende østers. Oister har gjort sig bemærket med sjove TV-reklamer og meget konkurrencedygtige priser på mobilabonnementer. Med rigtig gode anmeldelser på for eksempel Trustpilot, er Oister et godt og billigt valg til hele familien.

Oister sortiment

Oisters primære produkt er selvfølgelig deres mobilabonnementer, som fås i 3 forskellige pakker, som du kan vælge imellem afhængigt af dit forbrug. Pakkerne har forskelligt indhold af taletid og data inkluderet. Fælles for abonnementerne er, at de indeholder fri sms, fri mms og EU roaming, at du nemt kan overflytte dit nummer, og at ingen af abonnementerne er med binding.

Som noget helt nyt tilbyder Oister også endnu mindre pakker til børn opdelt i aldersgrupperne 6 – 8 årige og 8 – 12 årige. Her er der endnu mindre tale og data med end til de traditionelle pakker.

Når du bliver kunde hos Oister, bliver du desuden medlem af deres fordelsklub, Oister+, hvor du får rabat hos en helt masse forhandlere og på en helt masse produkter, for eksempel Zalando, rejseselskaber, macbooks, fitness, billetter, osv.

Ud over mobilabonnementer, kan du også købe mobiltelefoner og mobilt bredbånd hos Oister. Her er tale om telefoner fra Apple, Samsung og Huawei. Det mobile bredbånd findes tilsvarende mobilabonnementerne også i forskellige pakker indeholdende forskellige mængder data. Du har også mulighed for at tilkøbe routere eller ekstra modems for at bruge dit mobile bredbånd som wifi.

Bestilling og levering

Hvis du vil bestille et Oister mobilabonnement, skal du vælge det, der passer bedst i forhold til dit forbrug. Snakker du meget i telefon? Og hvor meget bruger du internettet? Når du har valgt det ønskede abonnement, skal du enten vælge et nyt nummer eller overflytte dit gamle mobilnummer. Dernæst betaler du med dit betalingskort, og det er også det kort, der bliver brugt til betaling af abonnementet fremadrettet. Herefter sendes dit nye SIM-kort til dig. SIM-kortet kan bruges i forskellige størrelser og passer derfor til alle telefoner.

Køber du en mobiltelefon eller et mobilt bredbånd, vælger du den ønskede vare og lægger i kurven, indtaster oplysninger, rabatkode og betaler. Herefter sendes varen til dig med posten.

Hvis du virkelig mangler en mobil, men ikke lige har pengene her og nu, kan du ved nogle af Oisters produkter vælge en afdragsordning på enten 6 eller 24 måneder gennem deres samarbejdspartner Express Bank.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du alligevel ikke ønsker den vare, du har købt hos Oister, skal du sende den retur senest 14 dage efter modtagelse. Ved mobilabonnement, er det ligeledes 14 dage efter modtagelse af sim-kort. Forinden skal du kontakte Oister enten pr. mail eller telefon og gøre opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Herefter sendes pakken retur i original emballage. Du står selv for returomkostningerne. Sim-kort skal ikke sendes retur. Det bliver blot deaktiveret, og du kan klippe det over og smide det i skraldespanden.

Oister tilbud

Oister har i forvejen rigtig gode og konkurrencedygtige priser på mobilabonnementer, mobilt bredbånd og mobiltelefoner. Men hvem vil ikke gerne spare endnu flere penge? Brug en Oister rabatkode og få de bedste aktuelle Oister tilbud. Vælg den af ovenstående Oister rabatkoder, der passer dig bedst. Hvis du tilmelder dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev, bliver du jævnligt mindet om alle de rabatkoder, du kan gøre brug af ved fremtidige køb. Du kan også bogmærke hjemmesiden og vende tilbage på et senere tidspunkt for at se alle de nye rabatkoder.