SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

One.com Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores One.com rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos One.com. En One.com rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos One.com, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en One.com rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om One.com

One.com

 

One.com er en innovativ leverandør af webhoteller som blev etableret i 2002 og er i dag en af de mest førende virksomheder i Europa i udbud af domænder og salg af webhoteller. One.com har siden deres start haft en konstant vækst og har desuden også kunder i 149 lande. One.com har igennem tiden opnået en voksende anerkendelse i nogle af webhostingsbranchens mest omfattende og krævende tests. De har blandt andet fået tildelt prisen som redaktørens valg i 2013 mht. produktdækning, ydelse, sikkerhed, administration mm. Deres vision er at være simpel, fleksibel og brugervenlig og henvender sig både til nybegyndere såvel som professionelle brugere. Trods deres konkurrencedygtige priser går de aldrig på kompromis med den tekniske kvalitet og har flere udførlige backup-systemer. Deres servere, båndbredde og serverrum er desuden døgnovervåget hele året rundt.

Butikken

One-com er en billig webhotel service og tilbyder webhosting samt domæner. De er et af de mest førende virksomheder inden for webhosting og har kunder i over 149 lande. De er prisvindende inden for webhosting og har bla. fået tildelt prisen som redaktørens valg i 2013. Her på siden kan du løbende finde One.com rabatkoder og tilbud, hvor du kan spare endnu mere på dit næste køb.

Pakkeløsninger

One.com tilbyder nemme og enkle pakkeløsninger med bla. hosting af egen hjemmeside og domænenavn og har desuden 24 timers chat support hjælp.

Retur og fortrydelsesret

Er du ikke fuldt ud tilfreds med noget i dit køb så har One.com et pengene-tilbage-garanti inden for 15 dage. I tilfælde af flere køb så vil de kompensere dig for den første opsagte ordre. Du kan ikke få pengene tilbage for selve domænet.

Betalingsformer

Alle gængse kreditkort accepteres så som Visa og MasterCard. I norden er betalingsmidler som bankoverførsel også godkendt.

One.com rabatkode

Er du en erhvervskunde eller bare almindelig privatkunde som gerne vil have din egen hjemmeside, så kan du oprette dig hos One.com som er et billigt webhotel og landets førende inden for branchen. Du får stort set alt inkluderet til opstart af en hjemmeside med online web editor, domæne, personlig e-mail mm. Det er nemt og enkelt og kræver ingen kodning. Med en One.com rabatkode kan du spare på dit næste køb hos dem og for flere One.com tilbud så hold dig endelig orienteret her på siden eller skriv dig op til vores nyhedsmail og sociale medie Facebook.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.