SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Pixizoo Rabatkoder & Tilbud

Pixizoo er din bedste mulighed for at give dig og dine børn præcis de produkter de har brug for i hverdagen. Hvad enten der er tale om børnesæder til biler, en ny barnevogn, eller blot en ny sutteflaske har Pixizoo garanteret noget du kan bruge i familien. Pixizoo er en af de billigste udbydere på det danske marked. Du kan dog spare endnu flere penge, til dig selv og din familie, ved at benytte en Pixizoo rabatkode fra SE OG HØR SAVER. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev samt følge os på facebook, bliver du automatisk opdateret næste gang du får mulighed for at benytte en Pixizoo rabatkode. Risiker aldrig mere at overse en Pixizoo rabatkode.

20%

Rabatkode

20% Pixizoo rabatkode

Pixizoo giver kæmpe rabatkode. Nu er det med at slå til, se alle Pixizoo gode tilbud og gør brug af denne rabatkode og spar yderligere 20%
VIS RABATKODE

Fri Fragt

Fri Fragt ved køb over 699 kr.

Har du fundet alle de varer hos Pixizoo? Hvis kan vi glæde dig med at du nu kan få fri fragt på hele din ordre!
FÅ RABAT

60%

Spar op til

Op til 60% Rabat

Pixizoo er gået i tilbudsmode og giver dig lige nu op til hele 60% rabat på udvalgte varer. Så skynd dig ind og find dine varer.
FÅ RABAT

Om Pixizoo

Pixizoo

 

Pixizoo rabatkoder 2019

Butikken

Pixizoo forsøger at gøre børnefamiliens indkøb lidt nemmere, ved at levere solide produkter til så stærke priser, at Pixizoo selv garanterer at være billigere, eller som minimum matche, konkurrenternes priser på samme produkter. Skulle du falde over et produkt til billigere salgspris end hos Pixizoo, skal du blot kontakte Pixizoo, så fratrækker de automatisk differencen. Du kan sågar benytte denne service med tilbagevirkende kraft. Helt op til 14 dage efter du har foretaget et køb hos Pixizoo er prisen garanteret. Ønsker du at gøre et køb hos Pixizoo endnu billigere end dette, kan du altid benytte en Pixizoo rabatkode, eller klikke ind på deres tilbudsfane, for at finde et stærkt Pixizoo tilbud. Pixizoo nyder stor respekt som virksomhed, og har derfor fået intet mindre end 9,3 ud af 10 gennem kundeanmeldelser over Trustpilot, hvilket ikke mindst, må tænkes at afspejle de gode priser samt den gode kundeservice som Pixizoo vægter meget højt.

Pixizoo gør meget for kunderne og deres service, det er derfor ikke alene utrolig nemt og overskueligt at navigere rundt på hjemmesiden, men det er også simpelt og hurtigt at få svar på eventuelle spørgsmål. Pixizoo har oprettet en FAQ-fane, altså en sektion med svar på de oftest stillede spørgsmål, og har sågar tilføjet videoklip til at illustrere de præcise instruktioner.

Sortiment

Pixizoo fører over deres webshop et meget bredt sortiment med alt fra legetøj og sengetøj, til barnevogne og pusleborde på lageret. Pixizoo fører flere populære brands, herunder Stokke, Lego og Cybex, alle i hver deres prisleje til hver deres behov. Uanset hvad, kan du ikke undgå at finde nogle gode produkter som passer perfekt ind i lige netop din hverdag. Står du og skal bruge en ny barnevogn kan du her få meget vogn for pengene, især hvis du benytter et Pixizoo tilbud eller har fået en Pixizoo rabatkode.

Returnering

Såfremt du efter et køb hos Pixizoo beslutter dig for at returnere varen, tilbyder Pixizoo en gratis bytteordning hvor du kan bytte dit produkt til et andet. Vil du derimod have pengene tilbage har du som udgangspunkt ubegrænset returret, dog kun 14 dage hvis varen er udgået af sortimentet, dog skal du selv betale fragtomkostningerne for dette.

Betaling

Du kan betale med betalingskort, eller benytte dig af ViaBills kreditordning og derigennem afdrage på produkterne over længere tid. Afdragsperioden er som udgangspunkt 24 måneder, men du har selv mulighed for at tilpasse din betaling så det passer dig bedst.

Fragt og levering

Det er ikke kun gennem en Pixizoo rabatkode du kan spare penge eftersom Pixizoo altid tilbyder gratis fragt, til nærmeste GLS pakkeshop. Skulle du dog alligevel have behov for direkte levering, tilbydes dette som ekstraservice med PostDanmark til 99 kroner.

Pixizoo rabatkode

Du finder på siden for SE OG HØR SAVER din foretrukne Pixizoo rabatkode, som opdateres og udskiftes løbende. Sørg for at du aldrig kommer til at undgå en Pixizoo rabatkode ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, og hold dig opdateret over vores facebookside. Bruger du en Pixizoo rabatkode behøver du aldrig mere betale fuld pris for børnefamiliens fornødenheder.
Hos Pixizoo har de et Pixizoo Plus medlemsklub, som du kan høre mere omkring her.

Udløbne rabatkoder

Exclusive

10%

Rabatkode

10% Eksklusiv PixiZoo Rabatkode (Puslepuder)

VIS RABATKODE

54%

Spar op til

op til 54% rabat på Philips Avent hos PixiZoo

Lige nu kan du få op til op til 54% rabat på Philips Avent hos PixiZoo. - Find rabatten via knappen herunder. -Men skynd dig rabatten holder kun i weekenden. Firmaet AVENT startede helt tilbage i 1984, med en helt ny[...]
FÅ RABAT

46%

Spar op til

op til 46% Pixizoo Rabat

Lige nu afholder Pixizoo et stort udsalg hvor du kan spare op til 46% ! - Find udsalget her:
FÅ RABAT

15%

Rabatkode

15% Pixizoo Rabatkode

Du får nu 15% rabat hvis du tilmelder dig Pixizoo nyhedsmail! - Du får Rabatkoden tilsendt pr. mail med det samme. - God fornøjelse.
FÅ RABAT

50%

Spar op til

Pixizoo – Spar op til 50%

Pixizoo holder den helt store BLACK FRIDAY fest og du er inviteret. Hop ind og se alle de fantastiske tilbud på børnelegetøj, legetøj og babyudstyr!
FÅ RABAT

45%

Spar

Pixizoo – Spar 45%

Hox Pixizoo finder du alt, hvad du har brug for som forælder til babyer og mindre børn. Her er altid et godt tilbud på både udstyr, tilbehør og legetøj til de små, så hold dig altid opdateret og få ekstrameget[...]
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.