SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Pixojet Rabatkoder & Tilbud

Pixojet tilbyder et stort udvalg af billige blækpatroner, lasertoner, kontorartikler og andre fede gadgets. Her finder du mærker som Canon, Epson, HP, Dell og meget mere. Med Pixojets slogan ”Spar mange penge! Slut med dyre blækpatroner!” er deres vision klar, og de går ind i projektet med en ide om, at det skal være billigere at købe blækpatroner til din printer. Med en Pixojet rabatkode kan du nu få fat i de økonomivenlige patroner til en ekstra skarp pris.

12%

Rabatkode

12% Pixojet rabatkode

Opnå op til 90% rabat på blæk og toner online! Med denne rabatkode får du 12 % rabat, når du shopper elektronik og tilbehør hos Pixojet. Pixojet tilbyder blækpatroner og lasertonere til din printer samt gadgets og kontorartikler til faste[...]
VIS RABATKODE

70%

Spar op til

Op til 70% PixoJet rabat

PixoJet har samlet de aller bedste tilbud hvor du kan spare helt op til 70% rabat! -Du får direkte adgang til siden lige her! Men husk tilbuddene er tidsbegrænset og skifter regelmæssigt, så slå til hurtigt.
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos Pixojet

Mangler du nye blækpatroner, udstyr til kontoret m.m. så tag et kig hos Pixojet. Du kan spare op til 90% og lige nu får du også fri fragt!
FÅ RABAT

Om Pixojet

Pixojet

 

Pixojet rabatkoder 2019

Oplever du også tit problemer med din printer, og så lige når du står og skal bruge den? Måske har du kort tid forinden netop monteret en ny blækpatron, men printeren siger, at der mangler blæk. Det er ofte en dyr udgift, når du endnu engang skal ud og erhverve dig nye patroner til din printer. Men det er der heldigvis råd for.

Slut med at bruge formuer på din printer

Hos Pixojet har de alt, hvad du skal bruge i patroner og lasertonere. Pixojet er i dag Danmarks største forhandlere af ting til printere og andre kontorartikler. Det betyder, at du kan finde lige netop de produkter, som passer i din printer. Utallige modeller og serier er repræsenteret på hjemmesiden, så det er blot op til dig at finde, den der matcher. Bruger dun din printer meget, kan det være værd at overveje, hvorvidt du skal købe en af combo-pakkerne. Her sparer du sammen med en Pixojet rabatkode hundredvis af kroner på at købe stort ind. På hjemmesiden kan du ligeledes vælge, om du vil forkæle din printer med de originale patroner, eller om du blot vil nøjes med de importerede, billigere versioner. Valget er dit, og Pixojet står klar med de helt rigtige blækpatroner, hvad end du vælger.

Et udvidet sortiment

Selvom Pixojet oprindeligt fokuserede på at have det største og billigste udvalg af blækpatroner, er der kommet adskillige andre varer ind i sortimentet. På hjemmesiden finder du for eksempel diverse tilbehør til dit kæledyr, flotte ting til hjemmet, en masse haveprodukter og en masse andre ting Du finder desuden også et stort udvalg i sjove spil, legetøj til børnene, cykeludstyr og utallige andre fede produkter – alt sammen til en god pris med en Pixojet rabatkode.

Gadgets til enhver smag

Pixojet har også et stort udvalg af elektronisk tilbehør. Mange render i dag rundt med en smartphone i lommen, og er du en af de personer, der ofte kommer galt afsted, kan det være en fordel at sørge for, at den er beskyttet. Det kan du gøre med Pixojets store udvalg i smarte covers. Har din telefon det med at løbe tør for strøm, kan du komme situationen til livs med en af de smarte powerbanks fra Pixojet. De er både flotte og praktiske, når du er på farten en hel dag. Er du en af de friske, der gerne bevæger sig ud på en løbetur i det blå, kan du, med en Pixojet rabatkode, få fingrene i flotte høretelefoner i høj kvalitet, der gør din løbetur en smule sjovere.

Udløbne rabatkoder

10%

Rabatkode

Spar 10% på ALT hos Pixojet

Pixojet er gavmilde, og giver hele 10% rabat på ALLE varer!
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.