Primo Tours: afbudsrejser
4.79 (95.71%)
67 votes
Butik RSS

Primo Tours rabatkode 2018

Primo Tours er med god grund en af Danmarks førende rejseselskaber. Nu kan du med en Primo Tours rabatkode eller særtilbud komme endnu billgiere på ferie.

http://www.primotours.dk/

Aktive Primo Tours rabatkoder og tilbud

Primo Tours: afbudsrejser

Spar op til flere tusinde kroner ved at bestille en afbudsrejse hos Primo Tours... mere ››

http://www.primotours.dk/

Primo Tours rabatkode 2018

Primo Tours vigtigste opgave er at give deres gæster en unik serviceoplevelse – både før, under og efter ferien. De vil gøre alt for, at du føler dig i centrum og får en service i særklasse. Primo Tours fantastiske koncept gør din rejseoplevelse endnu bedre. De ordner alt for dig, blandt andet direkte flyvninger og transport mellem lufthavnen og hotellet, for at du skal føle dig så bekvemt som muligt.

 

Sortiment

Kom til den græske Caribien – Sivota. Eller oplev paradiset på Maldiverne

 

Betalingsform

Du kan betale med Mastercard, VISA og Dankort på Primo Tours. Desuden kan du bestille en rejse elektronisk, telefonisk, skriftlig eller personlig henvendelse til Primo Tours. Så snart du har  bestilt din rejse, vil Primo Tours sende dig biletten.

 

Ombooking og afbestilling

Ændringer i billetten skal ske senest 60 dage før den oprindelig aftalte rejsedag, rejsebureauet er berettiget til at opkræve et ændringsgebyr. Kunden har, i tilfælde af akut opstået sygdom, ret til at afbestille rejsen, medmindre bureauet senest ved aftalens indgåelse har oplyst, at afbestilling grundet underleverandørens (f.eks. flyselskabers) forhold ikke kan ske uden, at hele rejsens pris er tabt. Tjek Primo Tours hjemmeside ud for nærmere information. Vi beder dig at sende en mail på info@primotours.dk eller indtale en telefonisk besked på 88184618

 

Primo Tour rabatkode

Hvis du anvender Primo Tours rabatkoder, er der mange penge at spare, når du bestiller din rejse. Alle kan bruge en af vores Primo Tours rabatkoder her fra SE OG HØR SAVER. Rabatkoderne kan varier, derfor er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en eksklusiv CDON rabatkode.