Proshave.dk: spar op mod 35%
4.93 (98.51%)
33 votes
Butik RSS

proshave.dk rabatkode 2018

Proshave forhandler alt hvad du behøver til din barbering.

http://www.proshave.dk

Aktive proshave.dk rabatkoder og tilbud

Proshave.dk: spar op mod 35%

Få op mod 35% rabat på udvalgte kvalitetsprodukter fra Proshave.dk... mere ››

http://www.proshave.dk

Proshave rabatkoder 2018

Butikken

Proshave.dk er en stor internetbutik der udbyder alt inden for barbering. Deres slogan er ”Proshave – alt til den perfekte barbering” og det må der siges at være, fra barberskum, barberkoste, skrabere, skægpleje, barberblade og meget andet som tandpasta og parfumer. Med over 70 forskellige barberkoste, lover proshave ikke blot et bredt sortiment, men også børster af god kvalitet, og sådan er det stort set med alt hvad der kan købes online. De har endda en kvindeafdeling med badeolier, barberskrabere og alle former for cremer, så kvinderne også kan forkæles. Alt dette tilbydes til en god pris og effektiv samt professionel handel. Proshave tilbyder ikke blot produkter, men også guides til hvilke produkter der passer til lige ens hudtype.

Sortiment

Udover det brede udvalg af varer er proshave.dk skandinavisk distributør af Mühle Shaving, Marvis, Piccadilly Shaving, Alvarez Gómez, Derby, Proraso og mere end 60 andre mærker der tilsammen udbyder det kæmpe sortiment af alt fra aromatiske olier til barberkoste og skum. Ikke nok med de mange produkter, udsteder proshave.dk også gavekort, hvis man vil forkæle en man holder af, men mulighederne simpelthen virker for uendelige. Og et gavekort til Proshave går man ikke galt i byen med.

Retur og fortrydelsesret

Fortryder man kort efter køb kan man nå at sende en mail inden klokken 15 den samme dag vedrørende afbestilling. Modtages pakken og den ønskes derefter retur, skal kunden selv betale for udgifterne. Pakken skal pakkes forsvarligt, varerne skal være ubrugte og skal være sendt inden de to ugers fortrydelsesret udløber.
Reklamationsretten gælder i 2 år på produkter købt hos Proshave. Går produktet i stykker inden for de to år, dog skal det være grundet Prohave eller selve produktet og ikke egen ødelæggelse, vil produktet blive repareret hos Proshaves værksted eller blive sendt videre til producenten.

Levering

Hos proshave gør de alt for at være effektive, og man kan derfor regne med sin pakke imellem 1-3 hverdagsdage efter bestilling. Fragten koster 39 kroner, men er gratis ved køb for over 699 kroner, hvilket beløbet let kan snige sig op på med de mange lækre produkter.

Betalingsformer

Der betales med alle store kort, som er: Dankort, Mastercard, Visa electron, Visa/Dankort, Visa, JCB og Paii.

Proshaves rabatkode

Her på siden laves eksklusive tilbud til Proshave.dk i form af rabatkoder. Fordelene er mange og da disse rabatkoder er skiftende vil det være en god idé at følge Se & Hør Saver på Facebook eller modtage nyhedsbrevet for gode tilbud.