Outlet udsalg : Quintess
4.5 (89.92%)
58 votes
Butik RSS

Quintess rabatkode 2018

Quintess forhandler lækkert streetwear tøj og modetøj til stilbevidste piger og unge kvinder, der er med på beatet. Med en Quintess rabatkode kan du nu få endnu bedre priser når du handler i Quintess webshoppen. Husk også at tilmelde dig vores facebook side og vores nyhedsbrev så går du aldrig glip af gode rabatkoder igen.

https://www.qnts.dk/

Aktive Quintess rabatkoder og tilbud

Outlet udsalg : Quintess

Nu er der kæmpe outlet udsalg hos Quintess. Du kan spare over 50% på bunkevis af lækre produkter. OBS! Gælder kun udvalgte produkter på kampagnesiden!... mere ››

https://www.qnts.dk/

Quintess rabatkoder 2018

[browser-shot width=”900″ url=”http://www.quintess.dk/”]

Quintess er en landsdækkende kæde, der både har fysiske butikker, men hvor du også kan handle trygt og sikkert på Quintess.dk. Hos Quintess finder du stort udvalg streetwear og modetøj til unge stilbevidste piger, der ønsker at være med på beatet.

Sortiment

Hos Quintess.dk finder du alt hvad hjertet kan begære inden for den nyeste pige mode. Du finder en masse lækre sneakers, bukser, bluser, toppe, kjoler og meget mere. Du finder altid et stort udvalg af det nyeste mode, både fra de kendte mærker som Adidas, Pavement og lign., men også fra nye mærker, så du også kan inspireres til nye måder at danne din stil på.

Levering

Du kan få gratis levering hos Quintess, hvis du køber for over 600 kr., ellers kan du få leveret lige til din dør for små 39 kr. Du modtager din vare indenfor 1-3 hverdage, og hvis du bestiller din vare inden kl. 12 på hverdage, bliver din pakke afsendt samme dag.

Returforsendelse

Det er super let at både bytte og returnere sine varer hos Quintess. Der er altid 14 dages returret fra dagen du modtager din vare hos Quintess, hvis du dog leverer den tilbage i samme stand som modtaget. Tilbagebetaling for din vare sker allerede 3-5 dage efter varen er modtaget hos Quintess.dk.

Betalingsformer

Der er et stort udvalg af betalingsmuligheder hos Quintess, så du har helt ikke en undskyld for ikke at handle der. Du kan både betale med Visa, Mastercard, gavekort og meget mere. Det er desværre ikke muligt, at betale via bankoverførsel dog.

Quintess rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER finder du altid de nyeste og bedste rabatkoder fra Quintess.dk, så du lettere kan få fat på de ting, som du går og drømmer om. For aldrig at misse de nyeste rabatkoder til Quintess.dk, så like vores facebook side og tilmeld dig nyhedsbrevet, så er du sikret besked om de bedste rabatkoder hver gang.