SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Radisson BLU Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores Radisson BLU rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Radisson BLU. En Radisson BLU rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Radisson BLU, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Radisson BLU rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om Radisson BLU

Radisson BLU

 

Hotellet

Radisson Blu Hotels & Resorts er en del af Rezidor Hotel Group, der i øjeblikket driver 230 hoteller verden over. Radisson Blu hotelkæden er en førsteklasses kæde med fokus på den bedst mulige service, hvilket ses med servicekoncepter som fx garanti for 100% tilfredshed. Særligt ved Radisson Blu hotellerne, der den helt særlige indretning i de ikoniske bygninger, der skaber en spændende og indbydende atmosfære, hvor fokus er at få gæsterne til at føle sig fuldstændig velkomne og tilpasse. Ønsker du et weekendophold på et Radisson Blu hotel, finder du hotellerne på de bedste placeringer, fx i storbyer, så overnatning København er muligt, samt på feriesteder og ved transitlufthavne verden over.

Bestilling

Det er super nemt, at bestille hotel via Radisson Blu. Du bestiller dit ophold på deres hjemmeside, hvor du kan vælge hvilken type ophold du ønsker, byer, samt hvornår rejsen skal finde sted. Når du har valgt overstående, kommer der forskellige hoteller frem, der passer til dine kriterier og så gælder det blot om, at vælge netop det hotel, du finder mest attraktivt.

Steder

Ønsker du et ophold på et Radisson Blu hotel, måske en overnatning i København, et weekendophold på Tivoli hotel? Hvis du gerne vil ud over landets grænser har Radisson Blu hoteller over hele verden, hvilket bl.a. inkluderer Tyskland, Sydafrika, Norge, Kroatien, Kina, Mozambique, Sverige, Kenya, Malta, Jordan, Jersey, Kasakhstan, Italien, Island, Filippinerne, Mali, Malta, Marokko, Storbritannien, Portugal, Slovakiet, Polen, Tjekkiet, USA, Ungarn, Thailand, Australien, Østrig, Zambia, Ukraine, Frankrig, Belgien, Egypten samt mange andre steder.
I de forskellige lande finder du gerne flere hoteller i forskellige byer, så der er mulighed for et weekendophold flere steder i fx Sverige, herunder Malmø, Helsingborg, Gøteborg, Uppsala og Stockholm. Det samme gør sig gældende i vores naboland Tyskland, hvor hotellerne findes i hele 20 byer, fx Berlin, Rostock, Lübeck, Hamborg, Køln, Dortmund og i Bremen. En fuld oversigt over lande og byer kan du finde på Radisson Blus hjemmeside, hvor du desuden kan vælge om du ønsker en spa ferie, natur oplevelser, storbyferie, lufthavnshoteller osv.

Betaling

Hos Radisson Blu kan du udelukkende betale med kreditkort(VISA, MasterCard), da de ikke modtager kontanter. Dette gælder både på hotellerne og på hjemmesiden, og det gælder samtidig også ved køb af gavekort.

Annullering

Der findes forskellige slags annulleringsregler på de forskellige hoteller, du bør derfor kontakte dit ønskede hotel, for at høre om annulleringsregler for netop dette hotel. Det er dog muligt, at bestille hoteller med gratis afbestilling.

Tilbud

At tage på ferie er en luksus ting og kan derfor godt være en smule dyrt og for at hjælpe på dette kan du finde Radisson Blu tilbud og en Radisson Blu rabatkode her siden. Et Radisson Blu tilbud kan indebære en besparelse på et weekendophold, særligt nedsatte værelsestyper eller procenter på et særligt hotel. Med Radisson Blu rabatkoder kan du fx spare penge, hvis du bestiller inden en bestemt dato. Derudover kan Radisson Blu tilbud være intropris på nye hoteller, samt meget mere. Her på siden finder du de nyeste Radisson Blu rabatkoder, samt de bedste Radisson Blu tilbud, så du altid er opdateret. Husk dog, at Radisson Blu tilbud kan variere, så ønsker du en særlig slags Radisson Blu tilbud på fx et weekend ophold, så husk at følge med herinde, så du får fingrene i tilbuddet, når det er tilgængeligt.

Radisson BLU rabatkode - spørgsmål & svar

Radisson BLU er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Radisson BLU.

Hvad er en Radisson BLU rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Radisson BLU rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Radisson BLU rabatkode består af flere tal og cifre, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikker på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Radisson BLU?

Vi får løbende rabatkoder til Radisson BLU, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Radisson BLU rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Radisson BLU rabatkode ikke?

Hvis din Radisson BLU rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Radisson BLU rabatkoden. Derudover er kan det være at Radisson BLU rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Radisson BLU rabatkode eller ønsker at dele en Radisson BLU rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Radisson BLU?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Radisson BLU kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Radisson BLU?

Radisson BLU uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Radisson BLU, tilgengæld ønsker Radisson BLU at vi skaber omtale og interesse for Radisson BLU produkter.

Hvor indtaster man Radisson BLU rabatkode?

En Radisson BLU rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Radisson BLU rabatkode, Radisson BLU kuponkode, Radisson BLU kampagne?
En Radisson BLU rabatkode og Radisson BLU kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Radisson BLU Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Radisson BLU rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Radisson BLU rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

Tilbud

Spar mange penge på hoteller hos Radisson BLU

Trænger du til en getaway? Så kan du spare gode penge på dit hotelophold ved at booke gennem Radisson BLU gennem deres tilbud og pakker.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.