Radisson Blu: spar op til 20%
5 (100%)
53 votes
Butik RSS

Radisson BLU rabatkode 2018

Skal du af sted på ferie, et lille weekendophold eller mangler du overnatning i København på din businessrejse? Radisson Blu står klar til at opfylde lige præcis dine behov. Der er masser af hoteller at vælge imellem over hele verden og servicen er altid i top. Langt de fleste af hotellerne tilbyder fri internet. Med SE OG HØR SAVERS eksklusive Radisson Blu rabatkoder og Radisson Blu tilbud er der altid noget at komme efter, og en overnatning mere i posen.

http://www.radissonblu.dk/

Aktive Radisson BLU rabatkoder og tilbud

Radisson Blu: spar op til 20%

Få op til 20% rabat på booking af hotelværelse hos Radisson Blu ved at bestille i god tid... mere ››

Radisson Blu rabatkoder 2018

Hotellet

Radisson Blu Hotels & Resorts er en del af Rezidor Hotel Group, der i øjeblikket driver 230 hoteller verden over. Radisson Blu hotelkæden er en førsteklasses kæde med fokus på den bedst mulige service, hvilket ses med servicekoncepter som fx garanti for 100% tilfredshed. Særligt ved Radisson Blu hotellerne, der den helt særlige indretning i de ikoniske bygninger, der skaber en spændende og indbydende atmosfære, hvor fokus er at få gæsterne til at føle sig fuldstændig velkomne og tilpasse. Ønsker du et weekendophold på et Radisson Blu hotel, finder du hotellerne på de bedste placeringer, fx i storbyer, så overnatning København er muligt, samt på feriesteder og ved transitlufthavne verden over.

Bestilling

Det er super nemt, at bestille hotel via Radisson Blu. Du bestiller dit ophold på deres hjemmeside, hvor du kan vælge hvilken type ophold du ønsker, byer, samt hvornår rejsen skal finde sted. Når du har valgt overstående, kommer der forskellige hoteller frem, der passer til dine kriterier og så gælder det blot om, at vælge netop det hotel, du finder mest attraktivt.

Steder

Ønsker du et ophold på et Radisson Blu hotel, måske en overnatning i København, et weekendophold på Tivoli hotel? Hvis du gerne vil ud over landets grænser har Radisson Blu hoteller over hele verden, hvilket bl.a. inkluderer Tyskland, Sydafrika, Norge, Kroatien, Kina, Mozambique, Sverige, Kenya, Malta, Jordan, Jersey, Kasakhstan, Italien, Island, Filippinerne, Mali, Malta, Marokko, Storbritannien, Portugal, Slovakiet, Polen, Tjekkiet, USA, Ungarn, Thailand, Australien, Østrig, Zambia, Ukraine, Frankrig, Belgien, Egypten samt mange andre steder.
I de forskellige lande finder du gerne flere hoteller i forskellige byer, så der er mulighed for et weekendophold flere steder i fx Sverige, herunder Malmø, Helsingborg, Gøteborg, Uppsala og Stockholm. Det samme gør sig gældende i vores naboland Tyskland, hvor hotellerne findes i hele 20 byer, fx Berlin, Rostock, Lübeck, Hamborg, Køln, Dortmund og i Bremen. En fuld oversigt over lande og byer kan du finde på Radisson Blus hjemmeside, hvor du desuden kan vælge om du ønsker en spa ferie, natur oplevelser, storbyferie, lufthavnshoteller osv.

Betaling

Hos Radisson Blu kan du udelukkende betale med kreditkort(VISA, MasterCard), da de ikke modtager kontanter. Dette gælder både på hotellerne og på hjemmesiden, og det gælder samtidig også ved køb af gavekort.

Annullering

Der findes forskellige slags annulleringsregler på de forskellige hoteller, du bør derfor kontakte dit ønskede hotel, for at høre om annulleringsregler for netop dette hotel. Det er dog muligt, at bestille hoteller med gratis afbestilling.

Tilbud

At tage på ferie er en luksus ting og kan derfor godt være en smule dyrt og for at hjælpe på dette kan du finde Radisson Blu tilbud og en Radisson Blu rabatkode her på SE OG HØR SAVER. Et Radisson Blu tilbud kan indebære en besparelse på et weekendophold, særligt nedsatte værelsestyper eller procenter på et særligt hotel. Med Radisson Blu rabatkoder kan du fx spare penge, hvis du bestiller inden en bestemt dato. Derudover kan Radisson Blu tilbud være intropris på nye hoteller, samt meget mere. Her på SE OG HØR SAVER finder du de nyeste Radisson Blu rabatkoder, samt de bedste Radisson Blu tilbud, så du altid er opdateret. Husk dog, at Radisson Blu tilbud kan variere, så ønsker du en særlig slags Radisson Blu tilbud på fx et weekend ophold, så husk at følge med herinde, så du får fingrene i tilbuddet, når det er tilgængeligt.