SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Refurb Rabatkoder & Tilbud

Med vores Refurb rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Refurb. En Refurb rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Refurb, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Refurb rabatkode eller tilbud. Shop nu!

5%

Rabatkode

5% rabat på denne Refurb rabatkode

Refurb sægler genbrugt it for at skåne miljøet. Du kan finde rigtig mange billige genbrugte computere, og lige nu kan du også få hele 5% med denne rabatkode!
VIS RABATKODE

50%

Spar op til

Spar op til 50% på brugt computer

Hos Refurb genbruger de brugt it og du har mulighed for at spare helt op til 50% i forhold nyprisen for et givent produkt!
FÅ RABAT

Om Refurb

Refurb

 

Refurb rabatkoder 2019

Butikken

Kunderne tæller både offentlig instanser som fx Folketinget, private virksomheder og private kunder. Refurb har været i markedet siden 2006, og startede som netauktioner på Qxl siden, og efter et par år blev Refurb.dk lanceret, som i dag er salgs-platformen.

Alt gennemtestes og afprøves hos Refurbs eget værksted, og herefter sættes det til salg på hjemmesiden, hvor man altid kan finde skarpe tilbud på bærbare computere, tablets og smartphones. Det betyder også, at der er masser af mulighed for at få billigt udstyr erhvervet til en lav pris, uanset om man er privat kunde eller virksomhed.

Sortiment

Udvalget er som regel overvejende professionelt udstyr og serier, da det stammer fra virksomheder. Det er typisk Lenovo Thinkpads, HP og Apple Macbooks der er flest af, men det hænder også at der er lidt udstyr fra fx. Compaq på hylderne. Det er som regel sidste års model, men med en opgradering på ram, batteri og fx harddisk, så fremstår computeren næsten som en ny maskine.

Garanti

Af samme årsag tilbyder Refurb altid fuld garanti, ligesom når du køber en ny computer, og dermed kan du faktisk spare en del penge på budgetter for computerindkøb. Samtidig med at du kan få dig en prof. Computer.

Software

Har du brug for at få specialinstalleret software på computeren, så kan det også lade sig gøre. Refurb har en del licenser liggende til forskelligt software. Flere virksomheder bruger denne mulighed til at få computere med fx microsoft pakken installeret eller andre programmer, som får computeren til at passe 100% ind i det eksisterende setup af maskiner i virksomheden. Det kan lette arbejdet hos IT-chefen, som dermed slipper for at skulle starte med at afinstallere anti-virusprogrammer, for at installere andet software, firewalls, programmer etc. En kærkommen mulighed, som mange af vore kunder er meget glade for, og benytter sig af.

Returret

Er du i tvivl om hvorvidt brugt udstyr er vejen frem for netop jeres virksomhed, så kan du tage en snak med en af Refurbs sælgere, som kan hjælpe med at forklare alt om returret, reklamationsret osv. Faktisk lægger retur-raten på under 5% hos Refurb, fordi de modeller som fra fabrikken har nogle fejl, allerede er sorteret fra inden de opkøbes fra leasingselskaberne. Disse holder nemlig ikke ret længe, og kommer derfor ikke med i cirkulationen ud til næste forbruger.

Held og lykke med valget af ny computer.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.