Refurb – Op til 50% rabat
4.92 (98.31%)
58 votes
Butik RSS

Refurb rabatkode 2018

Refurb tilbyder billige brugte computere til al slags brug. Formålet er, at tilbyde bærbare og stationære kvalitetscomputere, så vel som tablets og andet it-udstyr til den bedst mulige pris. Som de selv udtaler, så går alt for mange brugte computere, bærbare og andet it-udstyr til spilde, enten ved at folk ikke tingene længere og de bare står og samler støv eller ved destruktion, og det vil Refurb gerne lave om på.

http://www.refurb.dk

Aktive Refurb rabatkoder og tilbud

Refurb – Op til 50% rabat

Spar op til 50% på IT udstyr. Skal du købe en ny Mobil, PC eller tablet kan du spare rigtig mange penge ved at købe den hos Refurb.... mere ››

http://www.refurb.dk

Refurb

Vil du gerne spare penge på computere og andet elektronik? Og samtidig gøre noget godt for miljøet? Så er Refurb det helt rigtige sted. Her finder du et stort udvalg af brugt elektronik, indkøbt fra virksomheder, optimeret til en super stand og solgt videre til spotpriser. Det er ikke kun godt for pengepungen at købe elektronik brugt; det er også rigtig godt for miljøet. Refurb tilbyder desuden samme garanti, som hvis du køber en spritny computer. Der er derved ikke nogen yderligere risiko ved at vælge brugt.

Refurb sortiment

Hos Refurb finder du et stort udvalg af elektronik. Du kan blandt andet købe:

– Stationære computere
– Bærbare computere
– Kabler
– Webcams
– Batterier
– Strømforsyning

Refurb har også et mindre udvalg af tablets og mobiltelefoner. Fælles for alle varerne på hjemmesiden er, at de er brugte, rensede og nyinstallerede. Der tilbydes for eksempel computere fra producenterne HP, Lenovo, Dell, Apple og Fujitsu og mobiltelefoner fra Apple, Sony, Samsung og Acer. 

Bestilling og levering

Når du har fundet den vare, du gerne vil købe og lagt den i kurven, indtaster du dine oplysninger og din rabatkode. Herefter betaler du. Du kan enten betale med betalingskort, Paypal, Viabill, Mobilepay eller med elektronisk faktura, hvis du handler for en virksomhed. Refurb tilbyder fri fragt på alle køb, så du betaler altid kun for selve varen. Som udgangspunkt får du din pakke leveret inden for 2 -3 dage hverdage. Har du brug for din ”nye” computer endnu hurtigere, kan du aftale afhentning hos Refurb inden for et døgn.

Retur og fortrydelsesret

Refurb giver tilfredshedsgaranti; hvis ikke du er tilfreds med et produkt, kan du sende det retur og få pengene tilbage. Det har du 14 dage til fra modtagelse. Alle varerne på hjemmesiden har desuden garanti, som var det et nyt produkt. Det vil sige, at ud over Købelovens 24 måneders reklamationsret, får du 12 måneders fuld garanti. Hvis du oplever problemer med for eksempel en computer, udfylder du den online formular og indsender din computer, som bliver reparereret uden yderligere omkostninger.

Helt ekstraordinært står du ikke selv for at betale returfragten, hvis du fortryder dit køb. Levede computeren ikke helt op til forventningerne, kan du blot kontakte Refurb og få tilsendt en returlabel. Det gør det helt sikkert at handle hos Refurb for dig som kunde. Hvis ikke du er 100% tilfreds med det, du modtager, taber du ikke noget på at sende det retur.

Refurb – godt for miljøet

Det er ingen nyhed, at elektronisk affald som gamle computere og mobiltelefoner ikke er godt for miljøet. Ligesom fabrikation af nyt elektronik er lige så skidt for miljøet. Faktisk produceres der ca. 50 tons elektronisk affald hvert eneste år. Hvis du vil være med til at sætte en stopper for det, så bør du overveje en brugt computer eller mobiltelefon.

 

Refurb tilbud

Hvis du gerne vil gå op i miljø og genbrug og samtidig spare penge, så er Refurb stedet for dig. De har mange gode tilbud på computere og andet elektronik, der sælges til i omegnen af halv pris i forhold til tilsvarende nye produkter. Med en Refurb rabatkode får du et yderligere afslag i prisen og kan med få klik få fingrene i nogle af markedets billigste computere. Brug linket til én af ovenstående Refurb rabatkoder. Du kan også komme tilbage en anden dag og se nye rabatkoder eller tilmelde dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev.