Udsalg : ROOM21
4.9 (97.92%)
47 votes
Butik RSS

ROOM21 rabatkode 2018

ROOM21 forhandler alt indenfor hjemmeindretning, møbler og havemøbler. Med god grund er ROOM21 i dag en af Nordensledende møbelforhandlere for deres sortiment og priser er i særklasse. Med en eksklusiv ROOM21 rabatkode kan du nu få endnu flere lækre møbler for de samme penge når du handler i webshoppen. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller Facebook side så får du automatisk opdateringer hvergang der er en ny ROOM21 rabatkode.

http://www.room21.dk/

Aktive ROOM21 rabatkoder og tilbud

Udsalg : ROOM21

Der er udsalg hos ROOM21 så nu har du mulighed for at få fingrene i massevis af lækre og unikke møbler og brugskunst.... mere ››

ROOM21 rabatkoder 2018

ROOM21 er et svensk firma, der blev etableret i 2006. Firmaet har siden hen vokset sig stort og er nu blandt Nordens ledende forhandlere af hjemmeindretning og møbler.

ROOM21 startede ud som et familiefirma, men er i dag en del af Royal Design Group AB, der er markedsførende i Skandinavien indenfor hjemmeindretning, smykker og design, og som har 15 års erfaring med internethandel.

Sortiment

Hos ROOM21 har de et stort udvalg af boligtekstiler, møbler, belysning og meget meget mere, alt sammen i den bedste kvalitet og til gode priser. På ROOM21 finder du et stort udvalg af alle de anerkendte mærker, som fx Kartell, Eva Solo og Bruno Mathsson. ROOM21 tilbyder desuden personlig service og vejledning, som du både kan få via mail, telefon og via deres chat.

Levering

Leveringstiden er på 3-9 arbejdsdage efter din bestilling er modtaget, hvis det er lagervarer. Er det bestillingsvarer tager de 2-15 uger afhængig af produktet. Fragtpriserne er på henholdvis 49,- for små pakker og 295,- for større forsendelser. Hvis der er mere end én vare i din bestilling, betaler du kun for fragtomkostningerne for den dyreste vare.

Returforsendelse

Indenfor 14 dage kan du returnere dine varer til ROOM21 uden problemer. Ved returnering skal du kontakte ROOM21’s kundeservice og så vil du få sendt en returfragtseddel. Omkostningerne for returnering er på 99,- for små pakker og 199,- for større pakker. Det er desuden på egen regning, at sende din varer retur til ROOM21. Tilbagebetalingen vil ske indenfor 10 dage, efter varerne er modtaget.

Betalingsformer

Hos ROOM21 finder du flere betalingsformer, du kan benytte dig af følgende: Mastercard, Visa, faktura i samarbejde med Klarna, rentebetaling i samarbejde med Klarna, og betaling via bankoverførsel.

ROOM21 rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nyeste rabatkoder til ROOM21. En ROOM21 rabatkode kan give dig forskellige fordele, når du shopper. Eksempelvis kan det være du får 100,- som du handle for, andre ROOM21 rabatkoder giver dig måske 25% rabat. Her på siden kommer der løbende nye rabatkoder til ROOM21, så du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side, så du får alle de bedste ROOM21 rabatkoder.