Spar op til 50% – Sarenza
4.72 (94.31%)
58 votes
Butik RSS

Sarenza rabatkode 2018

Sarenza er Frankrigs førende online forhandler af lækre sko af forbløffende høj kvalitet. Udvalget hos Sarenza er stort og der er altid garanti for at finde et par sko, der passer til netop din smag. Med en Sarenza rabatkode fra SE OG HØR SAVER er du sikker på at få en ekstra fordelagtig pris næste gang du skal ind og handle hos Sarenza. Hvis du automatisk vil have tilsendt alle de nyeste Sarenza rabatkoder skal du huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev og facebook side.

http://www.sarenza.dk

Aktive Sarenza rabatkoder og tilbud

Spar op til 50% – Sarenza

Sarenza holder MID SEASON SALE, og det betyder at du kan spare helt op til 50% på udvalgte varer.... mere ››

Kategori:

Tags

15% rabat : Sarenza

Sarenza rabatkode der giver 15% rabat på køb for minimum 500 kr.... mere ››

Sarenza rabatkoder 2018

Sarenza er en fransk e-commerce virksomhed grundlagt i 2005, og med base i Paris. Takket være et dedikeret team, der tager sig af at sikre kunderne høj tilfredshed, er virksomheden vokset meget stærkt i online mode-industrien og er blevet Frankrigs førende indenfor online sko retail, med 450 + mærker og over 1 million par sko på lager.

Sortiment

Sarenzas sortiment dækker bredt, de sælger tøj, sko, tasker og tilbehør til både mænd, kvinder og børn.

Retur og fortrydelsesret

Som en af de ganske få butikker set på internettet, tilbyder Sarenza 100 dages returneringspolitik. Derfor behøver du ikke skynde dig, når din vare skal returneres.

Levering

Hos Sarenza tilbydes kunderne den bedste service, og levering er ofte nøglen til kundetilfredshed. Derfor tilbyder Sarenza gratis levering til ALLE deres kunder, HELE tiden, selv under udsalg, hvad end du har købt!

Betalingsformer

Du kan betale på forskellige måder via Sarenza.dk:

  • Kredit kort (MasterCard, Visa-Dankort og Visa)
  • PayPal

Hvis du har et problem med betaling, eller hvis du ønsker rådgivning til anden betaling, kontakt venligst deres Kundeservice afdeling. Der tages ikke gebyr ved betaling på Sarenza. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Sarenza. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Sarenza rabatkoder

Her på SE OG HØR SAVER kan du finde Sarenza rabatkoder med forskellige rabatter skræddersyet til dig. Hvad den enkelte Sarenza rabatkode giver af fordele variere. Et godt eksempel på en af vores eksklusive Sarenza rabatkoder er gratis fragt, helt op til 50 % rabat og 100 kroner du gratis kan shoppe for. Du kan spare rigtig mange penge, når du bruger en god Sarenza rabatkode. Skynd dig, det er ikke sikkert, rabatterne bliver ved med at være der. Hvis du fremover ikke vil gå glip af vores attraktive Sarenza rabatkoder kan du tilmelde dig vores facebook side og nyhedsbrev så får du automatisk opdateringer.