21% rabat : Stenalderkost af Thomas Rode
4.59 (91.89%)
34 votes
Butik RSS

Saxo rabatkode 2018

Saxo er Danmarks førende forhandler af bøger på nettet. Hos Saxo kan man finde tusindvis af bøger, e-bøger og lydbøger på både dansk og engelsk og det endda til en fornuftig pris. Med en Saxo rabatkode kan du nu få endnu flere fordele når du handler hos Saxo. Vild med at læse? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og Facebook side så informere vi dig automatisk så snart der er en ny Saxo rabatkode på markedet.

http://www.saxo.com/dk

Aktive Saxo rabatkoder og tilbud

21% rabat : Stenalderkost af Thomas Rode

Få 21% rabat på denne fantastiske gave til ham og hende. Lær alt om Stenalderkost og hvordan du og din familie bliver sundere og får mere energi og overskud i hverdagen med den helt rigtige kost. Med ... mere ››

Kategori:

Tags

saxo rabatkode

Saxo.com rabatkoder 2018

SAXO.com er Danmarks første og største online boghandel med flere millioner titler. Lige siden de slog dørene op til boghandlen på Østerbrogade i 1961, har de arbejdet for at bringe forfattere og læsere tættere sammen. Det er uden tvivl lykkedes dem og Saxo er i dag kendte i hele Danmark for deres store udvalg indenfor bøger, e-bøger og lydbøger. Ved at anvende Saxo.com rabatkoder kan du spare penge, når du køber dine bøger.

Bytteservice og returret

Der er 12 måneders returret, så længe varen er i samme stand, som da du modtog den.Du skal desuden vedlægge en kopi af din faktura. Behandling af returvarer sker inden for 14 dage. Når Saxo.com har registreret varen retur, refunderer de enten pengene til det kort der blev brugt ved betaling eller sender dig et gavekort på varens værdi. Gavekortet sendes på e-mail til den e-mail adresse, du har angivet.

Levering

Ved Basislevering sker levering enten med DAO distribution eller Post Danmark. Levering vil ske med Post Danmark Erhverv inden for normal arbejdstid mandag til fredag. Når din ordre er afsendt modtager du automatisk en besked på din e-mail og en sms, hvis du har oplyst dit mobilnummer ved bestilling. Du kan forvente at modtage din ordre den efterfølgende hverdag uanset leveringsform. Priser på levering:

For ordrer under kr. 199,- koster Basisforsendelse kr. 29,95.

For ordrer over kr. 199,- koster Basisforsendelse kr. 19,95.

For ordrer over kr. 399,- er Basisforsendelse gratis.

Betalingsformer

Hos Saxo.com kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard/Eurocard, Diners Club, JCB eller Forbrugsforeningen. Når du betaler med kort, hæver de først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra dem. Virksomheder og institutioner kan oprettes som fakturakunder. Er virksomheden oprettet som fakturakunde, kan virksomhedens medarbejdere købe ind på én fælles konto.

Saxo.com rabatkode

Du kan spare rigtig mange penge ved at bruge en Saxo rabatkode. Du kan altid finde nye, spændende Saxo rabatkoder her på siden. Hvis du aldrig mere vil gå glip af en god Saxo rabatkode så tilmeld dig vores Facebook side og vores nyhedsbrev så bliver du automatisk holdt opdateret.