Selectcamp: op til 50% rabat
5 (100%)
31 votes
Butik RSS

selectcamp rabatkode 2018

Bestil plads på nogle af de smukkeste campingpladser i europa. Hvad enten du vil bruge egen campingvogn, leje mobilehome, hytter eller telte, får du hos selectcamp nogle yderst attraktive tilbud.

http://www.selectcamp.dk

Aktive selectcamp rabatkoder og tilbud

Selectcamp: op til 50% rabat

Få helt op til 50% rabat på din kommende feriedestination med Selectcamp's last minute tilbud... mere ››

Selectcamp rabatkoder 2018

Butikken

Selectcamp er et datterselskab til Vacaneselect. Selectcamp specialiserer sig i luksuriøse campingferier med eksklusive ophold. Selectcamp blev grundlagt i 1992 og tilbyder i dag ophold på de bedste campingpladser i Frankrig, Italien, Spanien, Holland, Kroatien og Østrig.

Selectcamps mission er at forene camping og luksus med et stort udvalg af luksuriøse residenser, personlige tilvalgsmuligheder og de bedste faciliteter.

Du kan læse mere om Selectcamp og finde alle deres destinationer samt priser på deres hjemmeside.  

Sortiment

Selectcamp har med et udvalg af hele 31 campingpladser det største udvalg i Italien, hvor du bl.a. kan rejse til: Adriaterhavskysten, Gardasøen, Rom, Sardinien og Toscana. Selectcamp har også en række familievenlige luksus campingpladser i Frankrig, hvor du både kan tage på en afslappende badeferie og få kulturelle oplevelser.

Campingpladserne har flere forskellige slags boligtyper herunder: en luksus mobilehome, bungalowtelte, luksuslodge, country lodgetelt, hybridlodge clever og andre lodgetelte.

Selectcamper tilbyder også flere forskellige slags ferier hvad end du er til storby- eller badeferie eller om du rejser som et par, med børn eller teenagere. Selectcamp bestræber sig på at have noget for alle.

Retur og fortrydelsesret

En sygdomsrejseforsikring er inkluderet lejemålets pris, der ca. udgør en femtedel af prisen. Med forsikringen kan du afbestille dit ophold indtil et døgn før ankomstdatoen. Opholdets beløb tilbagebetales fraregnet ti procent af rejsens pris. Dette er dog kun gældende såfremt du kan fremvise en gyldig lægeattest.

Betalingsformer

Betalingen af opholdet betales i rater således at den første betaling udgør en fjerdedel af opholdets pris eller minimum tusinde kroner. Dette beløb skal betales senest tre dage efter du har modtaget dit rejsebevis. Derudover betales der et depositum på femhundrede kroner, når et ophold bestilles på forhånd. Resten af opholdets beløb skal senest betales to måneder før din afrejse. Såfremt disse betalingsbetingelser ikke følges bliver dit ophold annulleret.

Selectcamp rabatkoder

Næste gang du vil handle online hos Selectcamp kan du benytte en af denne sides rabatkoder for at sikre dig den bedste pris på dit ønskede ophold. Hold øje med Se og Hør Savers rabatportal eller tilmed dig nyhedsbrevet for at holde dig ajour med de gode tilbud og rabatter.