SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Sengefabrikken Rabatkoder & Tilbud 2021

For at sikre den ultimativt bedste søvn, er det alfa omega, at du har en seng, der passer perfekt til dig. Det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder og finde netop den seng, du kan drømme hele natten i. Ofte virker det som en umulig opgave, og du ender med at gå tomhændet hjem.

Om Sengefabrikken

Sengefabrikken

 

Men frygt ej. Hos Sengefabrikken finder du et stort udvalg af senge og madrasser, og bliver mødt af kompetente medarbejdere, der sidder klar til at guide dig til den helt rigtige seng. Her er alt i kontinentalsenge, elevationsmoduler, boxmadrasser, sengerammer og meget mere. Som onlinebutik har Sengefabrikken mulighed for at guide og vejlede dig, og dermed matche dig, med den bedste seng. Det garanterer også, at du får din drømmeseng til en rigtig god pris, og med en Sengefabrikken rabatkode kan du nu se frem til at få endnu mere for pengene.

Service på højt plan

Da Sengefabrikken fungerer som en online-butik, sidder de altid klar til at rådgive dig i forbindelse med dit næste sengekøb. Er du en af de skeptiske, der tænker, at det lyder mærkeligt at købe en seng online, som man ikke kan afprøve først, er der altså mening bag galskaben. Hos Sengefabrikken kan du nemlig få grundig vejledning i, hvilken seng, der er bygget lige efter din krop. Her tages der hensyn til vægt og højde, og de kompetente medarbejdere kan derefter matche dig med den helt rigtige seng. Når du får leveret sengen, er den indpakket i gennemsigtig plast, så du kan vurdere, om farve og kvalitet lever op til dine krav og forventninger. Herefter får du en prøveperiode på 30 dage, hvor du kan vurdere, om det nu er den helt rigtige seng for dig. Er det mod forventning ikke den helt rigtige seng til dig, tilbyder Sengefabrikken altså at ombytte din seng kvit og frit. Det er service på højt plan.

Madrasser der siger spar to

Udover at være specialister i senge, har Sengefabrikken også et stort udvalg i diverse madrasser. Her finder du både skum-, latex- og springmadrasser samt topmadrasser i enhver størrelse. Også her sidder Sengefabrikken klar med en madras-guide, der skal hjælpe dig gennem junglen af madrasser. Med det store udvalg af forskellige slags madrasser er det vigtigt med kompetent vejledning, hvis du ikke er 100% sikker på, hvilken slags madras, der er den helt rigtige for dig. Derfor har Sengefabrikken altid en guide klar til at hjælpe dig igennem dit næste madras-køb. Du kan altså roligt begive dig ud i at købe din næste madras online, og med en Sengefabrikken rabatkode få den til en ekstra god pris.

Madrasser tilpasset til dine mål

Hos Sengefabrikken er det ligeledes muligt at få skræddersyet en madras, så den passer til netop dine behov. Så har du gang i det helt store gør-det-selv projekt, eller mangler du blot en madras til campingvognen eller hemsen, så er du kommer til det rette sted. Uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris, kan du altså få fingrene i den helt rigtige størrelse madras helt ned til centimeteren. Udover at du kan få lige den størrelse madras, du ønsker, leveres alle madrasser med et aftageligt cover, der gør det nemt og enkelt at holde madrassen ren.

Er du i tvivl om, hvilken seng der er den helt rigtige til dig, eller mangler du hjælp til at finde den madras, der gør din nattesøvn bedre, så står Sengefabrikken altid klar til at hjælpe. På hjemmesiden finder du derfor en livechat, hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med en medarbejder og få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Du kan her læse mere om Sengefabriksudsalg.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.