ShyToBuy: gratis forsendelse
5 (100%)
36 votes
Butik RSS

ShytoBuy rabatkode 2018

Har du nogen gange svært ved at konsultere lægen med et problem du går og døjer med fordi du syns det er for pinligt at tale om? Så kan du i stedet konsultere Shytobuy.dk som er en online butik som har stort set alt inden for speciel-produkter til kroppen, huden, seksuel sundhed eller andre intime forhold. På denne side kan du løbende finde Shy to Buy tilbud og Shy to Buy rabatkoder, i samarbejde med SE OG HØR SAVER, så du kan handle trygt og sikkert på ShytoBuy.dk og på samme tid spare penge.

http://www.shytobuy.dk

Aktive ShytoBuy rabatkoder og tilbud

ShyToBuy: gratis forsendelse

Køb online i al fortrolighed og få gratis forsendelse hos ShyToBuy på alle ordrer over 499 kr.... mere ››

Shytobuy rabatkoder 2018

[browser-shot]

Beskrivelse

ShytoBuy.dk er en online webshop og informationsportal som specialiserer sig inden for behandlingsmetoder for følsomme emner som seksuel dysfunktion, intime forhold eller mere almindelig sunhedsrelaterede emner. Deres hjemmeside blev lanceret i 2003 og har siden hjulpet tusindvis af kunder med forbedring af deres sundhed og generel velvære. Deres service strækker sig desuden også til andre europæiske lande som Sverige, Storbritannien, Frankrig, Spanien og Portugal. De har stor fokus på kundeservice og sørger for at alt er diskret og sikkert for at du skal føle dig tilpas og handle trygt. Har du bestilt en vare hos Shy to Buy, sender de det altid i diskret indpakning samt deres krediteringsnavn vil fremgå som Comfort Click Ltd. på dine kontoudtog så dit privatliv bliver værnet om. Shytobuy er desuden også certificeret som Doctor Trusted, hvilket vil sige at alle produkter på siden er blevet godkendt af en læge.

Butikken

Shytobuy.dk er en webshop som fokuserer på dit helbred og velvære og de sørger for at deres produkter er indkøbt med stor omhu fra hele verdenen for at finde den bedste løsning til dig. Mange af deres produkter er klassificeret som kosttilskud som betyder at produktet er naturligt og skånsomt for din krop.

Sortiment

På Shy to Buys webshop tilbyder de produkter inden for diverse kategorier som kropspleje, hudpleje, intime forhold og stimulering. Deres produkter er desuden klassificeret som kosttilskud som indeholder naturens egne ekstrakter og evner.

Retur og fortrydelsesret

Har du fortrudt køb af en vare kan du nemt sende det tilbage til virksomheden inden for 30 dage efter levering. Det første du skal gøre er at sende varen tilbage og selv stå for leveringsomkostninger. Når Shy to Buy har modtaget din pakke vil de returnere din refundering med samme betalingsmetode som ved køb. Det tager ca. 2-5 dage før du kan se pengene på din konto. Vil du returnere noget af en større mængde kan du bare sende det tilbage du ikke vil have og så vil Shy to By refundere beløbet for modtagne varer.

Levering

For at købe varer på shytobuy.dk skal du først oprette en konto som vil indeholde alle dine personlige informationer, så det også er lettere at handle i fremtiden. Når du har bestilt en vare vil Shy to Buy sende dig en e-mail omkring leveringstidspunkt og ordrestatus. Ordrer bestilt inden kl 16 på en hverdag vil blive leveret dagen efter.

Betalingsformer

Shy to Buy modtager følgende Visa, Visa Electron, MasterCard eller Eurocard. Du kan også betale over PayPal, Klarna Faktura, Klarna Konto eller Girokort.

Shy to Buy rabatkode

Vær ikke bange for at gøre noget ved dit problem, og føl dig tryk bag skærmen hjemme hos dig selv. I Shy to Buys webshop kan du finde alt du har brug for til fx intimpleje. Brug gerne en Shy to Buy rabatkode fra SE OG HØR SAVER og spar lidt penge samtidig med at du afhjælper de skavanker du har fået. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær altid sikker på at modtage de seneste Shy to Buy tilbud og rabatter.