Skobox: spar op til 50%
4.82 (96.47%)
41 votes
Butik RSS

Skobox rabatkode 2018

Er du til skotøj som ikke kun er smarte at se på, men som også er tilpasset din fod? Så har Skobox lige det du har brug for i form af et stort sortiment med sko i bedste kvalitet og holdbarhed. De ligger inde med mærker som Billi Bi, Angulus, KangaRoos og Rieker og mange flere. Hos Skobox har de ikke kun sko men også tasker og tilbehør af tilsvarende god kvalitet. Her på siden vil der løbende komme Skobox tilbud i form af Skobox rabatkoder, så hold endelig øje med dem.

http://www.skobox.dk

Aktive Skobox rabatkoder og tilbud

Skobox: spar op til 50%

Få helt op til 50% rabat på udvalgte tilbudsvarer hos Skobox samt fri fragt og gratis ombytning... mere ››

http://www.skobox.dk

Skobox rabatkoder 2018

Skobox er en fysisk butik med hjem i Hornslet samt en tilknyttet webshop. Hos Skobox går de højt op i kvalitet og pasform af din sko, så hos dem er du i trygge hænder. De går specielt op i om skoen passer ordentligt i forhold til børnesko og tester gerne skoene på deres egne børn, da de mener at der ikke er nogen bedre ekspert til at vurdere end børnene selv. Benytter du dig af en af vores Skobox rabatkoder kan du for eksempelvis få et par lækre kvalitetssko for langt færre penge. Det er et tilbud som de fleste nok ville sige ja til så kunne du tænke dig flere Skobox tilbud så hold dig endelig opdateret på denne side.

Butikken

Skobox er en familiebutik, ejet af Rebecca Vinther som åbnede op i 2001 i Hornslet. Webshoppen er deres seneste tilføjelse til butikken og der kan du handle eller kigge på nye varer, lige når det passer dig, døgnet rundt. Hos dem går de meget op i at skoen ikke bare er flotte at se på men også passer til din fod. Deres mange mærker er nøje udvalgt efter kvalitet og holdbarhed og de tager årligt på messer får hele tiden at blive inspireret og holde sig ajourført med nye trends.

Sortiment

Hos Skobox forhandler de over 50 forskellige mærker, der er nøje udvalgt efter kvalitet, mode og pasform. De har mange mærker så alle i familien kan få en sko der passer. Af mærker kan nævnes Billi Bi, KangaRoos, Gabor, Vagabond og mange flere. Husk at du med en Skobox rabatkode nu kan få endnu flere lækre kvalitetssko for mindre penge.

Retur og fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du altid 14 dages fortrydelsesret når du handler. Er du utilfreds med en vare du har købt, eller passer den ikke helt som den skal så kan du bare sende den retur inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Ved tilbagesendelse står du selv for udgifterne vedrørende håndtering af pakken.

Levering

Hvis du bestiller en vare inden kl 15 i hverdagene, kan din forsendelse som hovedregel allerede sendes samme dag. Alt i alt vil der ca. komme til at gå 1-3 hverdage før du får din vare. Beløbet som du har betalt for bliver først trukket fra dit kort når de har sendt varen. Efter Skobox har modtaget din returvare vil pengene blive sat ind på din konto med samme betalingsmåde som ved udgangspunktet.

Betalingsformer

Af betalingsmidler kan du handle med:

Dankort, Visa og Visa Electron, Mastercard og Maestro samt American Express

For andre betalingsformer så kontakt Skobox herom.

Skobox rabatkode

Næste gang du skal handle hos Skobox så kan det kombinere det med et af vores Skobox rabatkoder for at få endnu flere lækre kvalitetssko til den bedste pris. Med en Skobox rabatkode kan du for eksempelvis spare flere procenter på dit næste køb. For ikke at gå glip af flere Skobox rabatkoder, så kan du nu tilmelde dig vores nyhedsbrev, samt følge os på Facebook for endnu flere fede Skobox tilbud. Her på siden opdaterer vi løbende med flere Skobox tilbud og rabatkoder, så hold endelig øje med siden.