Smartbox: FRI fragt
4.82 (96.39%)
40 votes
Butik RSS

Smartbox rabatkode 2018

Hos smartbox kan du så og sige, købe oplevelser i æsker. Alt lige fra en tur i luftballon til en middag for 2. Et rigtig godt alternativ til det traditionelle gavekort til en bestemt forretning.

http://www.smartbox.dk

Aktive Smartbox rabatkoder og tilbud

Smartbox: FRI fragt

Få FRI fragt på ordrer over 500 kr. hos Smartbox, hvor du finder et utal af gavekort, oplevelsesgaver og gaveidéer... mere ››

http://www.smartbox.dk

Smartbox rabatkoder 2018

Butikken

Smartbox er et firma, der sælger oplevelsesgaver i form af gavebokse med et af de 34 eksisterende temaer. Smartbox forhandles i webshoppen på deres hjemmeside samt i deres butikker på Købmagergade og Frederiksberg og i forhandlere i hele Danmark (du kan finde en oversigt over forhandlerne på Smartbox’s hjemmeside).

Sortiment

På webshoppen er udvalget af gavebokse inddelt i gaver til hende, ham, par og gaver efter budget. Her kan du altså finde inspiration til gode gaver til kvinder. Det kunne være en skønhedsbehandlinger eller gavekort til en café. Gaveboksene til mænd er mere action prægede, hvor du bl.a. kan få en helikoptertur eller en gaveboks til mere end 55 forskellige aktiviteter. Gaveboksene til par er bl.a. ølsmagning, weekendophold og wellnesspakker. Du kan også finde flere forskellige forslag til konfirmationsgaver, bryllupsgaver, gaver til fars dag osv.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Smartbox på deres hjemmeside er der to ugers returret såfremt du kan fremvise en kvittering. Efter de to uger kan du stadig få lov at ombytte gaveboksen til en anden boks. Det koster dog 59 kroner via hjemmesiden eller 30 kroner, hvis du møder op i en af deres butikker. Bytter du til en billigere boks vil prisforskellen ikke blive udbetalt.

Levering

Levering koster følgende, når du handler på Smartbox’s hjemmeside:

  • 1 Smartbox – 29 kroner
  • 2 Smartboxe – 39 kroner
  • 3 Smartboxe eller mere – 49 kroner

Leveringen kan forventes at tage mellem to og fire arbejdsdage. Pakken leveres med Post Danmark.

Betalingsformer

Du kan betale med PayPal, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, dankort og Mobilepay når du køber en Smartbox.

Smartbox rabatkoder

Se & Hør Saver holdes hele tiden ajour med de nyeste Smartbox rabatkoder som du kan finde her på sitet eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så hold øje med rabatkoderne, hvis du er på udkig efter en Smartbox.