Spar op til 80 % på UV-badetøj til børn – Solbutikken
4.91 (98.11%)
52 votes
Butik RSS

Solbutikken rabatkode 2018

Skal du en tur sydpå eller andre steder med meget sol så er det vigtigt at beskytte dig mod solens farlige stråler og brug solcreme. Især børn er meget udsatte i solen og skal beskyttes i høj grad. På Solbutikken.dk udbyder de netop badetøj og soltøj som er UV-beskyttende så dit barn er ekstra beskyttet når det er ude og lege i solen. Solbutikken har alt fra heldragter, UV-kjoler og mere fra børn helt op til 14 år. De tilbyder UV-specialiserede mærker som Katvig og Småfolk samt tilbehør til aktiviteter som indbefatter vand. Her på siden kan du løbende finde Solbutikken rabatkoder som du kan kombinere med dit næste køb hos dem for at nå endnu flere besparelser. For flere Solbutikken tilbud så hold gerne øje med denne side.

http://www.solbutikken.dk

Aktive Solbutikken rabatkoder og tilbud

Spar op til 80 % på UV-badetøj til børn – Solbutikken

Sommer er lig med sol, en tur i bølgen blå og masser af solcreme. Men de færreste ved at hvis man bader i en t-shirt, og specielt når denne bliver våd, går en del af UV-strålerne gennem trøjen. Det gø... mere ››

Kategori:

Tags

http://www.solbutikken.dk

solbutikken-rabatkode

Solbutikken rabatkoder 2018

Solbutikken.dk er en shop med speciale inden for soltøj til børn 0-14 år. De har alt hvad der hører til af soltøj så som; badetøj, solhat, UV T-shirt, UV-kjoler samt tilbehør. For dem er det ikke kun vigtigt at beskytte voksne fra UV-stråler men også børn. Hos dem forhandler de med UV-specialiserede mærker som Katvig og Småfolk og udenlandske mærker som Zunblock, Reima og Banz. Solbutikken er dit barns begyndelse til en god oplevelse i solen og vandet. Med en Solbutikken rabatkode kan du opnå besparelse på dit næste køb , så hold endelig øje med denne side for flere Solbutikken tilbud.

Butikken

Solbutikken er en online shop hvor de sælger speciallavet UV-badetøj til børn fra 0-14 år. Konceptet udsprang fra en familie der selv skulle ud at rejse, men ikke kunne finde noget ordentligt rejseudstyr til børn. Derfor opsøgte de muligheden for at forhandle den slags vare i Danmark. I Solbutikken finder du UV-badetøj og tilbehør så som heldragter, todelte sæt, solbriller, badesko, soltøj og meget mere. Alle deres mærker og produkter lever op til kvalitetskrav fastlagt af bl.a. Kræftens Bekæmpelse og CANSA (The Cancer Association of South Africa).

Sortiment

Hos Solbutikken.dk handler de med stort set alt inden for soltøj og tilbehør med UV-specialiserede mærker som Småfolk, Katvig, Speedo, BECO, Quicksilver og mange flere.

Retur og fortrydelsesret

Solbutikken tilbyder dig 30 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager varen. Varerne skal blot sendes tilbage i nogenlunde samme stand og mængde som du modtog dem, samt oplysninger til tilbagebetaling. Du kan evt. benytte dig af deres standardformular på siden. Ved bytning af vare skal du blot lave en ny bestilling og bede om en refundering af byttevaren.

Levering

Leveringstiden er i henhold til Post Danmarks retningslinjer som ligger på omkring 1-2 hverdage efter din bestilling. Har du forespørgsler til noget som ikke er på siden er du mere end velkommen til at kontakte Solbutikken.

Betalingsformer

På Solbutikken.dk kan du betale med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa/Visa electron eller bankoverførsel. Beløbet bliver først trukket fra dit kort når varen er sendt. Ved brug af diverse kort kan der være et kortgebyr forbundet. Dette oplyses nærmere på deres hjemmeside.

Solbutikken rabatkode

For flere fordelagtige Solbutikken rabatkoder kan du skrive dig op til vores nyhedsmail samt følge os på Facebook for endnu flere Solbutikken rabatkoder og Solbutikken tilbud direkte i dit newsfeed. Med en Solbutikken rabatkode kan du sørge for at dine børn bliver ordentligt beskyttet i solen og på samme tid spare penge. Dette er ikke ligefrem et tilbud man kan sige nej til, men husk at vores Solbutikken rabatkoder er tidsbegrænset, så husk at følge med på siden for flere fordelagtige Solbutikken tilbud!