Rating fallback
4.32 (86.35%)
253 votes
Butik RSS

Spreadshirt rabatkode 2018

Spreadshirt forhandler t-shirts med trykte budskaber. Det unikke ved spreadshirt er at du selv kan designe din t-shirt og bestille den hjem via spreadshirts hjemmeside, selvfølgelig til en yderst fornuftig pris. Med en Spreadshirt rabatkode kan man nu få endnu bedre priser når man selv designer og køber t-shirts. Husk vi altid har nye spændende rabatkoder her på SE OG HØR SAVER så tilmeld dig vores facebook side og nyhedsbrev så får du alle besparelser med.

http://www.spreadshirt.dk

Aktive Spreadshirt rabatkoder og tilbud

Ny Spreadshirt rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Spreadshirt rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Spreadshirt´s tilbudsside her:

Direkte link til Spreadshirt's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.spreadshirt.dk

spreadshirt rabatkode

Spreadshirt rabatkoder 2014

Spreadshirt.dk er en dansk webshop, som handler med t-shirts med trykte budskaber. Spreadshirt har hovedkvarter i Tyskland, og firmaet leverer varer til hele verden. Mange firmaer køber også varer hos Spreadshirt, som kan skræddersy løsninger til ethvert formål. Ca. 300 medarbejdere sørger for, at idéerne inde i hovedet på dig og andre kunder bliver trykt på T-shirts. Fra platform-programmering, marketing og service til den færdige T-shirt i topkvalitet. Ethvert menneske har idéer, og mange af dem har plads på en T-shirt. Vi giver idéerne den plads, de fortjener. På over 100 forskellige beklædningsstykker kan Spreadshirts kunder udvikle deres fantasi. Med egne motiver og tekst eller med værker fra andre designere. Den, der gerne selv vil designe eller som ønsker mere opmærksomhed om sine projekter, kan også sælge hos Spreadshirt. Via egen gratis Spreadshirt-shop. Dette tilbud benyttes af virksomheder og klubber, kunstnere og bloggere, kendte og privatfolk. Over 400.000 Spreadshirt-shops er åbne døgnet rundt.

Sortiment

Spreadshirt kan levere smarte Shirts, trøjer og andre beklædningsgenstande med individuelle print. Spreadshirt er stedet for tøj med tryk. Her finder du T-Shirts, trøjer og anden beklædning med print, der passer 100 % til dig, og som formidler dit budskab. Nu er det muligt selv at designe T-shirts og personliggøre dette med din tekst, dit ønskemotiv eller foto. Det kan blive den ideelle gave til familie og venner!

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Spreadshirt indenfor 14 dage og få dine penge retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som kunden benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre kunden udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges kunden ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller indtil kunden har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne.

Forsendelse

Spreadshirt sørger automatisk for, at kunderne modtager en ordrebekræftelse efter bestillingen, hvorefter varerne individuelt fremstilles i Tyskland, hvorfra varerne fremsendes til endelig levering indenfor 3 uger. Almindelige fragtomkostninger tillægges alle bestillinger afhængigt af ordrens størrelse.

Betalingsformer

Hos Spreadshirt kan du betale med alle større typer kreditkort såsom Visa, Mastercard og American Express. Men det er også muligt at betale med PayPal eller via Bankoverførsel. Spreadshirt lægger meget vægt på, at det skal være nemt og hurtigt at bestille sine skræddersyede varer via deres webshop.

Spreadshirt rabatkode

På SE OG HØR SAVER hjemmesiden kan du altid finde de nyeste og mest eksklusive Spreadshirt rabatkoder. Med en Spreadshirt rabatkode får du masser af fordele, når du bestiller varer på webshoppen, da du opnår en rabat på den endelige pris, som de almindelige kunder uden en rabatkode ikke opnår. Størrelsen af denne rabat varierer fra periode til periode, så du bør følge med her på hjemmesiden eller endnu bedre tilmelde dig vores Facebook side eller vores nyhedsbrev, således du aldrig går glip af en god Spreadshirt rabatkode i fremover.