Rating fallback
4.29 (85.87%)
243 votes
Butik RSS

Stact rabatkode 2018

STACT er produktion af innovative, stilrene og moderne vinreoler til vin aficionados. En af fokusområderne for STACT er designet – deres vinreoler og vin opbevaringsprodukter er bygget til at vise frem for dine gæster. Det smukke men simple og yderst elegante design, passer ind i ethvert rum og er en sand nydelse at kigge på. Så er du ude på hvad du måske indtil nu har betegnet som ”den umulige jagt” efter den perfekte opbevaring til din vin, så glem ej vores STACT rabatkode, hvis du vil have et godt STACT tilbud som kan pryde dit hjem.

http://www.stact.dk/

Aktive Stact rabatkoder og tilbud

Ny Stact rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Stact rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Stact´s tilbudsside her:

Direkte link til Stact's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Stact rabatkoder 2018

Produkter fra STACT skiller sig ud fra andre vin opbevaringsprodukter ved, at skabe en mere unik udstilling af dine udvalgte vine. Designet har specielt fokus på de bedste materialer og æstetik, og er designet af anerkendte designere verden over. Vinreolerne fra STACT er perfekte til både private vin aficionados så vel som vinklubber og restauranter, da de både er pladsbesparende og kan kombineres i et utal af muligheder. Hvis du leder efter en måde, at udstille din vin på en elegant og smagfuld måde, så skal du ikke glemme vores STACT rabatkode, der giver dig lidt mere elegance til hjemmet, for lidt færre penge.

Sortiment

Med et hav af innovative træk, giver STACT dig unikke produkter, som kan passe ind i enhver setting. Vinreolerne kan være lavet af alt fra anodiseret aluminium til sort satinlakerede paneler – men én ting kan du være sikker på, og det er, at de skaber et flot high-end udtryk, som man ellers normalt kun ser på meget dyre restauranter eller yderst moderne vinklubber og vinkældre. Da der er kræset meget om designet, er udvalget ikke det stort – hvilket det visuelle udtryk til gengæld er.

Levering

Der e stort fokus på hurtig og effektiv levering, hvorfor de sender din ordre af sted samme dag, hvis du bestiller den inden kl. 14, og den er på lager, hvilket kan ses ved produktbestillingen. Den normale leveringstid er 1-3 hverdage. Leveringen bliver håndteret af Post Danmark og koster som standard 49 kr. uanset mængde, hvis ikke man vælger UPS ved bestillingen.

Retur og fortrydelsesret

STACT.dk tilbyder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationer vedrørende fejl og mangler, skal meddeles inden for 5 dage efter modtagelse. Der er samtidig 14 dages fuld returret, hvis en ordre skulle fortrydes.

Betalingsformer

Du kan bl.a. betale med Dankort, VISA, VISA Dankort og MasterCard hos STACT.

STACT rabatkode

SE OG HØR SAVER bestræber sig på løbende, at give dig de bedste og mest spændende tilbud. Derfor tilbyder vi dig den nyeste nye STACT rabatkode eller andre gode STACT tilbud, så du kan pryde hjemmet med elegant og stilrent design til den bedste pris. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side, og på den måde holde dig opdateret på den nyeste STACT rabatkode eller når vi får andre gode STACT tilbud til dig. På den måde er du også blandt de første til at få besked, så snart der er en nyhed fra STACT på siden.