Butik RSS

Stadium rabatkode 2018

Stadium er blandt giganterne i Norden når det kommer til at forhandle sports udstyr og sportstøj. Med en eksklusiv rabatkode til Stadium kan du nu få alt det sportsudstyr du lige står og mangler til endnu bedre priser. Tilmedl dig vores Facebook side og vores nyhedsbrev så går du aldrig mere glip af en Stadium rabatkode.

http://www.stadium.dk

Aktive Stadium rabatkoder og tilbud

Outlet udsalg : 70% hos Stadium

Lige nu er der op til 70% rabat på Stadiums kæmpe outlet udsalg.... mere ››

http://www.stadium.dk

Stadium rabatkoder 2018

Stadiums historie begyndte allerede i 1974 og har siden udviklet sig til at være kendt i hele Norden. Den er blandt andet kendt for den simple idé: Sport og sportsmode til den bedste pris. Det er noget vi forbrugere kan lide og noget de kan tilbyde!

Sortiment

Stadium DK har et massivt sortiment inden for sport, sko og tøj til kvinder, mænd og børn. Derudover fører de flere af de kendte mærker som Puma, Adidas, Reebok, Soc, Asics, Burton, The North Face, Everest, Under Amour, Nike, Peak Performance og Outlet Online. Ved at anvende Stadium DK rabatkoder er det muligt at få rabat, næste gang du shopper i Stadium DK.

Returret

Ifølge E-handelsloven har du, fra det tidspunkt du har modtaget varerne, 14 dages returret hvis varen ikke er brugt og ligger i originalemballage. Undertøj og monterede ski kan ikke byttes.

Levering

Du kan vælge imellem at få pakken leveret med Post Danmark til din adresse, eller at hente pakken i en af Stadium butikkerne. Levering med Post Danmark er gratis, for bestillinger på 1000 kroner og derover. Er ordrebeløbet under 1000 kroner er fragtomkostningen 29 kroner. Levering i en Stadium butik er altid gratis, uanset ordrebeløb. Tungt gods over 20 kilo leveres med fragtmand. Dette koster 599 kroner.

Betalingsformer

Du kan vælge at betale for din ordre med: Kortbetaling (Dankort, VISA, Mastercard, American Express).

Gavekort

Gavekort kan købes i alle Stadium Dk butikker. Gavekortet er gyldigt i 5 år fra det tidspunkt, hvor pengene sættes ind. Gavekortet kan anvendes online: I kassen indtaster man gavekortnummer og webkode. Webkoden får man frem ved at skrabe på bagsiden af gavekortet.

Prisgaranti

Skulle du mod forventning, indenfor 14 dage efter dit køb hos Stadium, finde et identisk produkt billigere i en anden fysisk butik i Danmark, udbetaler Stadium prisforskellen.

Stadium rabatkode

Du kan spare penge ved at bruge en Stadium rabatkode. Alle kan bruge Stadium rabatkoder her fra SE OG HØR SAVER. Hvis du gerne vil holdes opdateret om når vi får nye Stadium rabatkoder her på siden skal du bare tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev.