SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Sunweb Rabatkoder & Tilbud

Med vores Sunweb rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris på din rejse og meget mere, når du handler hos Sunweb. Hos Sunweb finder du de bedste tilbud på sommerrejser til Tyrkiet, Spanien og Grækenland. Gå aldrig glip af en Sunweb rabatkode, tilmeld dig vores facebook side og nyhedsbrev så er du altid opdateret.

25%

Rabat

Spar 25% på early bird rejser

Hos Sunweb kan du spare gode penge på rejser i Europa. Skynd dig ind og book en rejse blandt de mange tilbud netop nu, så får du ekstrameget ferie for pengene!
FÅ RABAT

49%

Spar op til

Spar op til 49% på afbudsrejser

Hos Sunweb kan du sparer op til 49% rabat på afbudsrejser og all inclusive soleferier til Spanien, Grækenland, Bulgarien og Tyrkiet. Leder du efter uopdagede strande, lokalkolorit og små hyggelige indkvarteringer?
FÅ RABAT

Om Sunweb

Sunweb

 

Sunweb rabatkoder 2019

Sunweb har det største udvalg af rejser til Tyrkiet, men også fantastiske rejser til Spanien, Grækenland og Bulgarien. Alle rejser har gratis transfer t/r.

Hos Sunweb finder du et online rejsebureau, hvor det er nemt at finde frem til den perfekte drømmerejse. Rejsebureauet Sunweb tilbyder masser af rejser, skræddersyet til børnefamilier eller andre med behov for total afslapning under sydens sol. Priserne er altid fornuftige og oveni er det let at finde super billige afbudsrejser eller ferier med all inclusive.  Lettere kan det næsten ikke være at holde ferie. Sunweb har mange spændende destinationer at vælge imellem, men der er især lagt fokus på solferier til Tyrkiet, Grækenland og Bulgarien. Hjemmesiden er utroligt enkel at overskue, men alligevel er den logisk opbygget og nem at søge på. Sunweb kan desuden tilbyde skiferier, grupperejser samt kør selv ferier.

Hvem er Sunweb, og hvad tilbyder de?

Sunweb tilbyder online rejser til alle, som ønsker en behagelig ferie.  Sunweb har tænkt på det hele lige fra transport direkte til hotellet, og dansktalende guides på destinationen, således at man er sikret en god oplevelse under hele ferien. Sunweb tilbyder kunderne et varieret udbud af rejsemål især i Europa til meget konkurrencedygtige priser. De fornuftige priser skyldes, at man har valgt at sastse på at give kunderne så meget ferie som muligt for pengene ved at satse på et enkelt kontor på Lyngbyvej 70 i København, som via webshoppen håndterer alle de danske kunder. Sunweb er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden, og Sunweb er desuden en del af Sundio Group International GmbH, som har afdelinger i både Danmark, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Storbritannien og Polen. Dermed er Sunweb en af Europas største turoperatører med mere end 700.000 passagerer årligt.
Her kan du se at Sunweb sælger afbudsrejser.

Rejseforsikringer

Når man bestiller en rejse hos Sunweb, så har man også mulighed for at bestille en afbudsforsikring til kun 6 % af rejsens pris, og den gælder helt indtil afgangsdatoen. Dermed er man forsikret mod uheldige omstændigheder, som kan opstå efter man har bestilt rejsen. På denne måde kan man problemfrit få hele rejsens pris refunderet. Desuden ønsker mange at bestille en årsrejseforsikring, som Sunweb kan tilbyde i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring, som er den største og mest komplette på området forrejseforsikringer.

Billet og betaling

Hos Sunweb kan du betale med de mest populære kreditkort på markedet, som omfatter både Dankort, Visakort samt Mastercard. Man modtager en bekræftelse på bestillingen af rejsen på mail umiddelbart efter bestillingen, og denne bekræftelse kan anvendes til at få udleveret billetten ved check-in i lufthavnen. Sunweb lægger nemlig meget vægt på, at det skal være nemt og hurtigt at bestillerejser på internettet via deres webshop.

Sunweb Rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan man altid finde de helt nye og eksklusive Sunweb rabatkoder. Med en Sunweb rabatkode får du masser af fordele, når du skal bestille en rejse online, idet man slipper noget billigere end de andre kunder på webshoppen. Rabatkoderne varierer lidt afhængigt af hvilken periode, som du har modtaget den, idet der hele tiden kører forskellige kampagner. Derfor kan det ofte være en god idé at tilmelde sig vores Facebook side eller vores nyhedsbrev, idet vi løbende bliver opdateret med de nyeste rabatkoder til Sunweb.

Udløbne rabatkoder

50%

Spar op til

Sunweb – Spar op til 50% på afbudsrejser

Er du og din familie også træt af det grå og kolde januarvejr og drømmer I om sol og hvide standstrande? Det er der råd for! I kan nemlig sparer op til 50% på afbudsrejser til lækre destinationer hos Sunweb.[...]
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.