Sunweb – Spar 50% på afbudsrejser
4.05 (81.05%)
77 votes
Butik RSS

Sunweb rabatkode 2018

Sunweb er specialister i all Inclusive og tilbyder rejser til yderst fornuftige priser.

Se også all afbudsrejser og læs anmeldelse af Sunweb her:
Se alle Sunweb afbudsrejser og læs andres oplevelser med Sunweb på denne anmeldelse udarbejdet af Globetrotting.dk

http://sol.sunweb.dk/

Aktive Sunweb rabatkoder og tilbud

Sunweb – Spar 50% på afbudsrejser

Spar op til 50% på udvalgte sommer og vinterdestination hos Sunweb. Få en fantastisk ferie for hele familien i eksempelvis Tyrkiet, Spanien eller Grækenland. Slå til nu og spar rigtig mange penge!... mere ››

30. april 2020

sunweb-rabatkode

Sunweb rabatkoder 2018

Sunweb har det største udvalg af rejser til Tyrkiet, men også fantastiske rejser til Spanien, Grækenland og Bulgarien. Alle rejser har gratis transfer t/r.

Hos Sunweb finder du et online rejsebureau, hvor det er nemt at finde frem til den perfekte drømmerejse. Rejsebureauet Sunweb tilbyder masser af rejser, skræddersyet til børnefamilier eller andre med behov for total afslapning under sydens sol. Priserne er altid fornuftige og oveni er det let at finde super billige afbudsrejser eller ferier med all inclusive.  Lettere kan det næsten ikke være at holde ferie. Sunweb har mange spændende destinationer at vælge imellem, men der er især lagt fokus på solferier til Tyrkiet, Grækenland og Bulgarien. Hjemmesiden er utroligt enkel at overskue, men alligevel er den logisk opbygget og nem at søge på. Sunweb kan desuden tilbyde skiferier, grupperejser samt kør selv ferier.

Hvem er Sunweb, og hvad tilbyder de?

Sunweb tilbyder online rejser til alle, som ønsker en behagelig ferie.  Sunweb har tænkt på det hele lige fra transport direkte til hotellet, og dansktalende guides på destinationen, således at man er sikret en god oplevelse under hele ferien. Sunweb tilbyder kunderne et varieret udbud af rejsemål især i Europa til meget konkurrencedygtige priser. De fornuftige priser skyldes, at man har valgt at sastse på at give kunderne så meget ferie som muligt for pengene ved at satse på et enkelt kontor på Lyngbyvej 70 i København, som via webshoppen håndterer alle de danske kunder. Sunweb er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden, og Sunweb er desuden en del af Sundio Group International GmbH, som har afdelinger i både Danmark, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Storbritannien og Polen. Dermed er Sunweb en af Europas største turoperatører med mere end 700.000 passagerer årligt.

Rejseforsikringer

Når man bestiller en rejse hos Sunweb, så har man også mulighed for at bestille en afbudsforsikring til kun 6 % af rejsens pris, og den gælder helt indtil afgangsdatoen. Dermed er man forsikret mod uheldige omstændigheder, som kan opstå efter man har bestilt rejsen. På denne måde kan man problemfrit få hele rejsens pris refunderet. Desuden ønsker mange at bestille en årsrejseforsikring, som Sunweb kan tilbyde i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring, som er den største og mest komplette på området forrejseforsikringer.

Billet og betaling

Hos Sunweb kan du betale med de mest populære kreditkort på markedet, som omfatter både Dankort, Visakort samt Mastercard. Man modtager en bekræftelse på bestillingen af rejsen på mail umiddelbart efter bestillingen, og denne bekræftelse kan anvendes til at få udleveret billetten ved check-in i lufthavnen. Sunweb lægger nemlig meget vægt på, at det skal være nemt og hurtigt at bestillerejser på internettet via deres webshop.

Sunweb Rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan man altid finde de helt nye og eksklusive Sunweb rabatkoder. Med en Sunweb rabatkode får du masser af fordele, når du skal bestille en rejse online, idet man slipper noget billigere end de andre kunder på webshoppen. Rabatkoderne varierer lidt afhængigt af hvilken periode, som du har modtaget den, idet der hele tiden kører forskellige kampagner. Derfor kan det ofte være en god idé at tilmelde sig vores Facebook side eller vores nyhedsbrev, idet vi løbende bliver opdateret med de nyeste rabatkoder til Sunweb.

Se flere tilbud fra Sunweb og læs mere om rejsebureauet  her