Rating fallback
4.22 (84.48%)
294 votes
Butik RSS

SWISS CLINIC rabatkode 2018

Swissclinic.dk er en online beauty shop med produkter til din hud, hår, tænder, øjne og meget mere. Udover det tilbyder de også produkter til din kost og diæt til et varigt vægttab. Deres produkter i indefra skønhed kategorien er resultatgaranteret og godkendt af EFSA. Hos Swiss Clinic går de aldrig på kompromis med kvaliteten eller deres kunders sikkerhed og sundhed, så alle deres produkter er klinisk testet og har dokumenteret effekt. Hos Swiss Clinic går de meget op i mottoet; ”Naturlig skønhed – udefra og indefra,” hvilket er med til at understrege at deres produkter har en varig effekt i modsætning til makeup. Med en Swiss Clinic rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan du spare penge ved dit næste køb hos dem og optimer din naturlige skønhed allerede i dag. Hold gerne løbende øje med denne side eller tilmed dig vores nyhedsmail og Facebook for flere Swiss Clinic tilbud.

http://www.swissclinic.dk/

Aktive SWISS CLINIC rabatkoder og tilbud

Ny SWISS CLINIC rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste SWISS CLINIC rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge SWISS CLINIC´s tilbudsside her:

Direkte link til SWISS CLINIC's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Swiss Clinic rabatkoder 2018

Beskrivelse

Swiss Clinic er en online shop med skønhedsprodukter som er med til at skabe velvære og sundhed for både mænd og kvinder. Swiss Clinic fokuserer desuden også på nøgleordene kvalitet, holdbare resultater, troværdighed og viden. Med SwissClinic’s produkter kan du sikkert og let optimere din naturlige skønhed og produkterne er på samme tid innovative og nemme at bruge samt dokumenteret effekt. Swiss Clinic er desuden også godkendt af e-mærket.

Butikken

Hos Swiss Clinic kan du finde skønhedsprodukter til diverse områder som hår, hud, øjne og tænder men også produkter til din kost, diæt og behandlinger. Alle produkter er udviklet i Schweiz for det bedste resultat. Med Swiss Clinic kan du let optimere din naturlige skønhed. Om Swiss Clinic er det også værd at vide at alle produkterne er baseret på naturlige ingredienser og ingen produkter er testet på dyr. De distribuerer også til 11 andre lande og går efter mottoet; ”naturlig skønhed – udefra og indefra.”

Sortiment

Swiss Clinic tilbyder produkter inden for skønhed, hår, hud, øjne, øjenvipper, øjenbryn og tænder. Udover det tilbyder de også produkter til diæt, skønhedskost og behandlinger. Alle produkter er deres eget mærke Swiss.

Retur og fortrydelsesret

Efter modtaget varer har du 14 dages fortrydelsesret hvis du ønsker at returnere nogle af varerne. Vil du benytte dig af din fortrydelsesret skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice herom og returnere varen i sikker stand. Du skal selv stå får leveringsomkostninger. Finder mangler eller andre ting ved varen har du 24 måneders reklamationsret.

Levering

Alle bestillinger modtaget inden kl 11 i hverdagene afsendes samme dag og leveres inden for 1 til 4 hverdage. Du modtager en SMS eller et brev når din vare er ankommet. Opstår der leveringsforsinkelser eller andet vil du blive underrettet med det samme. På Swiss Clinic er der altid gratis fragt.

Betalingsformer

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, American Express eller overførsel via PayPal, Dibs eller Klarna faktura.

Swiss Clinic rabatkode

Om du trænger til pleje af håret, huden eller neglene, så er Swiss Clinics rabatter helt i top og helt sikkert et køb værd. Både vægttabet og tandrensningen kan også klares via webshoppen, så du altid kan føle dig veltilpas og fremstå som den bedste version af dig selv.

Med Swiss Clinic rabatkode kan du spare en masse på dit næste køb. SE OG HØR SAVER bliver løbende opdateret med gode tilbud og rabatter, så hold endelig øje med siden for flere Swiss Clinic tilbud.