SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

TailorStore Rabatkoder & Tilbud

Med vores TailorStore rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos TailorStore. En TailorStore rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos TailorStore, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en TailorStore rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om TailorStore

TailorStore

 

Tailor Store blev grundet i Sverige i 2003 af to unge iværksættere med en ide om at sælge skræddersyede skjorter online. Med deres viden om moderne IT-teknologi og design startede de denne hjemmeside og sendte målinger og ordre til en lokal skædder i Sri Lanka. Siden da har virksomheden vokset betydeligt og ejer og driver i dag en egen produktion med fokus på høj kvalitet og samfundsansvar.

TailorStore rabatkode - spørgsmål & svar

TailorStore er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos TailorStore.

Hvad er en TailorStore rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En TailorStore rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En TailorStore rabatkode består af flere tal og ciffer, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikke på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til TailorStore?

Vi får løbende rabatkoder til TailorStore, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig TailorStore rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min TailorStore rabatkode ikke?

Hvis din TailorStore rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve TailorStore rabatkoden. Derudover er kan det være at TailorStore rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din TailorStore rabatkode eller ønsker at dele en TailorStore rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til TailorStore?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din TailorStore kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode TailorStore?

TailorStore uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra TailorStore, tilgengæld ønsker TailorStore at vi skaber omtale og interesse for TailorStore produkter.

Hvor indtaster man TailorStore rabatkode?

En TailorStore rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en TailorStore rabatkode, TailorStore kuponkode, TailorStore kampagne?

En TailorStore rabatkode og TailorStore kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som TailorStore Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en TailorStore rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter TailorStore rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

50%

Spar op til

Spar op til 50% på udvalgte varer hos TailorStore

Mangler du en ny skjorte eller andet til julens og nytårets mange sammenkomster? Så kan du lige nu spare helt op til 50% på udvalgte varer hos TailorStore.
FÅ RABAT

5for4

5 for 4 hos TailorStore

Super tilbud hos TailorStore: 5 for 4 på alle made du measure skjorter! *Tilbud gælder ikke i kombination med andre tilbud. Brug rabatkoden : 5SHIRTS  
VIS RABATKODE

3For2

3 for 2 på accessories hos TailorStore

Mangler du manchetknapper eller måske noget helt andet? Så kan du lige nu få 3 for 2 på accessories hos TailorStore. *Tilbuddet gælder ikke i kombination med andre tilbud.  
VIS RABATKODE

40%

Spar

40% TailorStore Rabatkode

Mangler du en ny skjorte? Så kan du lige nu spare 40% på en skræddersyet skjorte. *Rabatkoden gælder kun nye kunder og kun på 1 skjorte.
VIS RABATKODE

20%

Spar

Få 20% på businesskjorter hos TailorStore

Resten af september kan du hos Tailor Store få 20% rabat, når du køber en business-pakke med 4 businesskorter. *Rabatkoden gælder kun businessskjorter.
VIS RABATKODE

50%

Spar

50% TailorStore Rabatkode

TailorStore er gavmilde, og giver lige nu 50% rabat på en skræddersyet skjorte fra Tailor Store!
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.