Tassimo Shop: få 5 pakker for 190,-
5 (100%)
57 votes
Butik RSS

Tassimo rabatkode 2018

Kæmpe udvalg af kaffe, the og chokoladedrik til den velkendte Tassimo.

http://www.tassimo.dk

Aktive Tassimo rabatkoder og tilbud

Tassimo Shop: få 5 pakker for 190,-

Nyd et bundt med fem af Tassimo Shops bedste kaffer for kun 190,- lige nu... mere ››

Kategori:

Tags

http://www.tassimo.dk

Tassimo rabatkoder 2018

Butikken

Tassimo er en dansk hjemmeside, der sælger Tassimo teknologien i deres online webshop, hvor det både er muligt at købe selve maskinerne, men også de forskellige smagsvarianter udbudt af Tassimo.Tassimo systemet er nemt og enkelt, da det kun kræver et enkelt tryk på en knap, hvorefter maskinen selv brygger din drik.

Sortiment

Tassimo forhandler både forskellige modeller af kaffemaskiner fra deres eget mærker fra mellem 560 og 1399 kroner. Der burde dermed være en kaffemaskine for enhver. Derudover sælger Tassimo de forskellige drikke til maskinerne herunder, kaffe, cafe latte, cappuccino, te, kakao og specialiteter (chai latte, kakaodrik og koffeinfri kaffe mm.). Uanset om du er til kaffe, te eller søde drikke har Tassimo altså lidt for enhver smag.

Foruden kaffemaskiner og produkterne hertil sælger Tassimo også diverse tilbehør bl.a. kopper og holdere til Tassimo brikkerne.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Tassimo har du en uges retur, og fortrydelsesret, hvor du har mulighed for at få pengene tilbage for din bestilling. Du kan naturligvis kun få dine penge tilbage, hvis varen sendes tilbage i ubrudt emballage og samme stand som ved modtagelsen. Bemærk at du selv skal betale for returfragten, hvis du ønsker at sende dine varer retur.

Levering

Når du bestiller varer hos Tassimo vil den forventede leveringsdato stå på bekræftelsen af forsendelsen. Er der ikke oplyst nogen dato bør du regne med at din bestilling leveres indenfor en måned, såfremt den ikke gør det bør du kontakte kundeservice.

Tassimo leverer pt. kun til storbyer i Frankrig for 6 euro og kan højest levere en bestilling på 25 kg.

Betalingsformer

Du kan benytte følgende betalingsmuligheder, når du handler hos Tassimo:

  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • PayPal

Tassimo rabatkoder

Er du en livsnyder og vil hellere have tid til at sidde lidt længere tid med avisen om morgenen i stedet for at bruge tid på at brygge kaffe? Så må Tassimo lige være noget for dig, da maskinerne med et enkelt tryk gør alt arbejde for dig og dermed giver dig mere tid. Tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde opdateret med de attraktive Tassimo rabatkoder.