Rejseudsalg : Team Benns Ski
4.62 (92.31%)
24 votes
Butik RSS

Team Benns Ski rabatkode 2018

http://www.tbski.dk/

Aktive Team Benns Ski rabatkoder og tilbud

Rejseudsalg : Team Benns Ski

Så er det store rejseudsalg startet hos Team Benns ski. Lige nu kan du få op til 50% rabat på din skiferie. OBS! Udsalget gælder kun udvalgte datoer og steder!... mere ››

Team Benns ski rabatkoder 2018

Mange kende i forvejen søgemaskiner til rejser, når de booker flybilletter, og hos Team Benns ski fungerer det på samme måde. Konceptet er enkelt og velfungerende, og samtidigt er det både enkelt og hurtigt at danne sig overblik over mulighederne samt at få bestilt den ønskede rejse. Det har aldrig før været så overskueligt og smart at bestille end skirejse, og Team Benns ski er en afdeling af det store danske rejsebureau Team Benns, som i mange år har leveret skræddersyede rejser til danskerne fra deres kontor i Holstebro, hvor mere end 50 medarbejdere effektivt arbejder som rejsekonsulenter for sine kunder. Det har altid været en del af konceptet hos Team Benns, at kunderne skal kunne få skræddersyet sin individuelle rejse til overalt i verden, og med medarbejdernes store ekspertise i ryggen så har kunderne altid været sikre på at modtage gode tilbud ud fra de ønskede krav til rejsen.

Udvalg af rejser

Team Benns ski tilbyder nu alle sine online kunder, at de selv kan skræddersy en skirejse på den avancerede webshop. Man starter blot med at indtaste sin rejsedestination, som man kan vælge mellem de kendte skisport lande Østrig, Italien, Norge og Sverige. Derefter vælger man rejsens ophold i dage, afgangsdatoen, samt om man ønsker at køre selv, eller om man vil rejse med bus eller fly. Endeligt indtaster man blot antallet af personer på rejsen, som kan være både børn samt voksne. Derefter klikker man blot på FIND FERIE, og man vil herefter få sekunder kunne se mulighederne at vælge imellem. Dermed har man reelt selv skræddersyet sig en individuel rejse til favorit skisportsstedet. Man har mulighed for straks at booke og betale for turen, og så vil man efter få minutter modtage en mail med billetten, som samtidig er en bekræftelse på bestillingen. Desuden er det muligt at sætte sig ind i ski sport stederne på de mange sider med nyttig information samt en blog med erfaringer og gode råd fra andre rejsende.

Afbestilling af rejsen

Det er muligt at få alle sine penge tilbage på den bestilte rejse hos webshoppen Team Benns ski i op til 40 dage fra bestillingsdatoen, men dog beholder Team Benns ski et depositum på 1.400 kr. pr. person til dækning af deres udgifter. Det er muligt at tilkøbe en afbestillingsforsikring for 199 kr., som gør det muligt at få hele det indbetalte beløb retur, såfremt der skulle opstå alvorlig sygdom eller dødsfald. Normalt skal kunden fremvise en lægeattest for at få sine penge returneret 100 %.

Betalingsformer hos Team Benns ski

Hos Team Benns ski kan kunderne betale enten kontant, anvende bankoverførsel eller fremsende en check til kontoret hos Team Benns ski. Men naturligvis er det også muligt at anvende online betaling alle de kendte typer af kreditkort, som omfatter både Dankort, Visakort samt Mastercard. Team Benns ski lægger kort sagt stor vægt på, at kunderne nemt og hurtigt kan bestille den ønskede skirejse til deres favorit destination på en hurtig og enkel måde via webshoppen. Endeligt har Team Benns ski den højeste form for kreditværdighed med en AAA-rating, samt de er også medlem af rejsegaranti-fonden.

Team Benns ski rabatkode

Her på hjemmesiden hos SE OG HØR SAVER fremgår altid de nyeste og mest aktuelle Team Benns ski rabatkoder. Med en Team Benns ski rabatkode får du masser af fordele, når du skal købe en skirejse på internettet, idet du vil kunne få yderligere rabat på rejsen frem for de almindelige skirejse kunder, som må betale den normale pris. Du vil kunne købe rejsen med rabat, og størrelsen af din rabat varierer afhængigt af den periode, som du har modtaget den i, da der kører flere kampagner med rabatter på skirejser. For at opnå de bedste rabatkoder til Team Benns ski bør du undersøge markedet, således du i fremtiden ikke snyder dig selv for rabat på skirejser. Derfor bør du følge med her på vores hjemmeside, men du kan også samtidigt tilmelde dig vores Facebook side og vores nyhedsbrev, da du herved er sikret underretning med de nyeste Team Benns ski rabatkoder.