Telia – Op til 70% rabat – Direkte link til “hemmelige” tilbudsside
4.73 (94.59%)
35 votes
Butik RSS

Telia rabatkode 2018

Telia rabatkode giver dig store besparelser når du køber mobiltelefoner. Med en Telia værdikode kan du få rabat ved køb af iPhone 6, iPhone 7 og Samsung Galaxy telefoner.

http://www.telia.dk

Aktive Telia rabatkoder og tilbud

http://www.telia.dk

Telia rabatkoder 2018

Leder du efter et mobilselskab som har kunden i fokus? Hos Telia går man op i, at give kunderne gode oplevelser. Da det bedste teleselskab er det, som har de mest tilfredse kunder, og det får man gennem det bedste netværk, den bedste service og ved at være den mest attraktive arbejdsplads. Telia har siden 1995 markeret sig som udfordreren på den danske marked og har formået at opnå en plads som landets 3. største teleselskab med 1,5 millioner kunder. I Telia gør de deres bedste i, at understøtte aktivt Danmark som et førende it-samfund.

Fordele

Som kunde hos Telia for du et stort udvalg af telepakker, bredbånd og kabel-tv løsninger. Udover det får man fri tale på dit mobilabonnement, Danmarks bedste 4G netværk ved hjælp af vores fantastiske infrastruktur, adgang til Sportify og 20 millioner numre og selvfølgelig fri levering på mobil Webshoppen.

Samfundsansvar 

Telia er en af Danmark største teleselskaber, derfor tager er det en dyd for Telia at drive en samfundsmæssigt ansvarligt forretning. De optimer målrettet deres aktiviteter, så de miljø- og samfundsmæssigt negative konsekvenser mindskes.

Telia rabatkode

Hos SE OG HØR SAVER kan du altid finde nye gode tilbuds kampanger og Telia rabatkoder. Med en Telia rabatkode kan du få endnu større besparelser på mobil, fastnet, bredbånd og kabel-tv. Like os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du direkte besked hvergang du kan finde en ny Telia rabatkode her på siden.