SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Telmore Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores Telmore rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Telmore. En Telmore rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Telmore, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Telmore rabatkode eller tilbud. Shop nu!

700 kr

Spar op til

Spar op til 700 kr. pr. md. med TELMORE Play

Telmore Play følger i øjeblikket med i 30 dage ved køb af alle mobilabonnementer fra 129 kr.  Obs: Tilbuddet gælder såfremt du ikke har abonneret på TELMORE Play inden for seneste 6 mdr. Med TELMORE Play Premium får du adgang til[...]
FÅ RABAT

40%

Rabat

40% Rabat på ny mobil + abonnement

Mangler du ny mobil eller vil du bare gerne opgradere dit mobilabonnement, så tag et kig hos Telmore. Du kan lige nu få hele 40% rabat på din næste mobil!
FÅ RABAT

129 kr.

Kun

Telmore Play abonnement for kun 129,- pr. måned

Hos Telmore kan du lige nu få et Telmore Play abonnement for kun 129 kr. så skynd dig ind og opret et allerede i dag!
FÅ RABAT

Om Telmore

Telmore

 

Spørgsmål og svar om Telmore rabatkode

Telmore er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Telmore.

Hvad er en Telmore rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Telmore rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Telmore rabatkode består af flere tal og ciffer, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikke på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Telmore?

Vi får løbende rabatkoder til Telmore, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Telmore rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Telmore rabatkode ikke?

Hvis din Telmore rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Telmore rabatkoden. Derudover er kan det være at Telmore rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Telmore rabatkode eller ønsker at dele en Telmore rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Telmore?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Telmore kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Telmore?

Telmore uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Telmore, tilgengæld ønsker Telmore at vi skaber omtale og interesse for Telmore produkter.

Hvor indtaster man Telmore rabatkode?

En Telmore rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Telmore rabatkode, Telmore kuponkode, Telmore kampagne?

En Telmore rabatkode og Telmore kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Telmore Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Telmore rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Telmore rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

“Shop

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.