Rating fallback
4.32 (86.35%)
253 votes
Butik RSS

Timebay rabatkode 2018

Timebay er en nystartet webshop som fører et sortiment af udvalgte kvalitetsure til både herrer og damer. Udvalget består kun af de mest elegante og stilrige ure, og du kan med et ur fra Timebay være helt sikker på at modtage utallige misundelige blikke når du viser dit nye ur frem. Du kan altid hente en Timebay rabatkode fra SE OG HØR SAVER og derigennem opnå store besparelser på dit nye ur. Ønsker du at modtage direkte besked næste gang du får adgang til en Timebay rabatkode kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev samt følge os på facebook. Så sørger vi for at du aldrig mister chancen for at benytte en Timebay rabatkode.

http://www.timebay.dk

Aktive Timebay rabatkoder og tilbud

Ny Timebay rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Timebay rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Timebay´s tilbudsside her:

Direkte link til Timebay's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.timebay.dk

Timebay.dk rabatkoder 2018

Butikken

Timebay blev stiftet i Kerteminde på Fyn. Ambitionen var at levere elegante og unikke ure til både damer og herrer. Med en Timebay rabatkode fra SE OG HØR SAVER har du rig mulighed for at erhverve et af disse smukke og unikke ure til en særdeles fordelagtig pris. Timebay ønsker ikke at gå på kompromis med konceptet, så derfor holdes sortimentet smalt. Du kan derfor altid være sikker på at dine varer fra Timebay er nøje udvalgt og du får kun det bedste af det bedste.

Gennem Timebays samarbejde med de nyeste brands i branchen er de i stand til sælge ure der endnu ikke er introduceret på det danske marked.

Timebays stilrige ure er langt fra discount, og priserne er naturligvis derefter. Du får hvad du betaler for, og hos Timebay får du kvalitet af den helt store kaliber. Derfor kan du med fordel holde udkig efter et godt Timebay tilbud eller benytte en Timebay rabatkode og den vej igennem spare mange penge.

Du vil altid opleve en god modtagelse fra Timebay når du handler. Du er sikret en hurtig og effektiv købsprocess med al relevant information tydeligt slået op på hjemmesiden.

Timebays dygtige medarbejdere sidder altid parat ved telefonen og e-mail, så du kan altid ringe eller skrive hvis du skulle være i tvivl om noget. Ydermere kan du skrive direkte til dem over deres live-chat som er åben alle hverdage mellem kl 9-16.

Sortiment

1 Oktober 2014 blev Timebay autoriseret forhandler af Lexell ure til både damer og herrer.

Sortimentet er smalt, men meget rustikt. Bl.a tilbyder Timebay herreur af mærket Lexell som de blev autoriserede forhandlere af i 2014. Uret er af guld med de fineste sorte granitsten. Et unikt ur som du med en Timebay rabatkode nemt og hurtigt kan erhverve til en billigere pris end normalt. Timebay har i sortimentet også et unikt dameur af mærket Lexell, med hvid kvartsit sten, og også her kan du naturligvis spare penge enten gennem en unik Timebay rabatkode eller ved at slå til under et godt Timebay tilbud.

Returnering

Timebay giver 14 dages returret, og ønskes pengene tilbage sker dette nemt og hurtigt via bankoverførsel.

Levering

Timebay tilbyder altid gratis fragt, og de tilstræber en leveringstid på 1-2 hverdage. Alle ordrer bliver leveret af Post Danmark. Du modtager et “track and trace” nummer, så du altid kan følge og spore pakken gennem hele processen.

Betaling

Betaling foregår med betalingskort og Timebay accepterer både Dankort, Visa og MasterCard. Timebay har SSL certifikat som sikrer at alle betalingsoplysninger automatisk bliver krypteret. Som kunde hos Timebay betaler du først når ordren er modtaget og din bestilling er afsendt.

Timebay rabatkode

Mangler du et unikt kvalitetsur, eller synes du også bare at der er noget fedt over hele James Bond stilen? Så er det hos Timebay dine fantasier bliver gjort virkelige, og gennem en Timebay rabatkode bliver det hele blot endnu billigere. Er du interesseret i en Timebay rabatkode anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev og følger os på facebook. På den måde modtager du direkte besked næste gang du får muligheden for at benytte en Timebay rabatkode.